De ce folosim tencuiala decorativa?

0 Shares
0
0
0

De ce folosim tencuiala decorativa?
Există multe modalitati de a oferi camerei sau casei tale un aspect unic. Pot fi aplicate diferite tipuri de vopsea, intr-o varietate de moduri pentru a oferi profunzime si textura. Tapetul de asemenea, poate oferi o textura deosebita peretilor daca este vorba de o anumita incapere.

Dar nu exista nici o modalitate mai buna, probabil, pentru a da proictelor tale un aspect diferit, unic decat prin tencuiala decorativa.Tencuiala decorativa este, probabil, cel mai vechi instrument din arsenalul designerilor de interior, care dateaza din epoca romana existand chiar si unele dovezi de utilizare a acesteia chiar mai devreme.

De cele mai multe ori cand auzim de tencuiala ne gandim la un material de acoperire neted de culoare alba sau aproape alba. Tencuiala decorativa de acum este mult mai subtila de atat, dar si un stimulent visual mai puternic, in același timp. De ce folosim insa tencuiala decorativa?

Tencuiala decorativa este potrivita pentru cei care vor sa-si “cosmetizeze” peretii atat cu culoare cat si cu textura. Si datorita noilor tehnici ca si tencuiala decorativa Kraft Basik de care clientii sunt din ce în ce mai incantati, peretii tai pot fi la fel de fascinanti vizual ca si canapeaua, centrul de divertisment, sau toata casa. Interesant este faptul ca aplicarea sa pe suprafete dintre cele mai variate (beton, mortar, tencuiala minerala, zidarie) fac din aceasta un material ce implica mult mai mult dacat culoarea (diponibila in 940 de nuante).

Felul in care se aplica pe pereti este cel putin la fel de interesant – rezultand un finisaj care arata ca formele de arta moderna.
Tencuiala decorativa Kraft Basik 25kg ofera cele mai bune rezultate si calitate superioara in finisajele de suprafete.  Adaugati putina personalitate casei dvs care sa dapaseasca ideea de pereti vopsiti. Aceasta tencuiala decorativa va asigura un aspect deosebit deoarece este o tencuiala acrilica cu aspect striat si garnulatie intre 0,25 si 2mm.

Tencuiala decorativa, datorita aderenței sale ridicate este produsul perfect pentru decorarea pereților si tavanelor, avand multe avantaje in comparatie cu alte astfel de acoperiri. Intreaga structura este formata din materiale, ce ascunde perfect toate imperfecțiunile de pe suprafata pe care se aplica.

Acest material creeaza un spatiu interior confortabil si are si o functie de protecție a plafoanelor in special, impotriva deteriorarii mecanice si ai factorilor negativi de mediu.  Dupa cum am mentionat mai sus acest  material poate fi aplicat pe orice tip de suprafata.  Dar, cel mai mare avantaj al acestui material este usurința de pregatire a suprafetelor, ce se realizeaza imediat, inainte de a ne apuca de treaba.

Tencuiala nu are nevoie de o pregatire atenta a suprafetelor, necesara pentru o operatiune clasica la nivelul plafoanelor sau peretilor.

De asemenea, utilizarea unor astfel de materiale ajuta la eliminarea neregularitatilor fundației oricarei suprafete care nu depasesc marimea fractiei de umplutura, utilitatea sa dovadindu-se atat la nivel structural cat si artistic.

In ultimele decenii, tencuiala decorativa ramane unul dintre materialele cele mai cautate. Iar, intretinerea cladirilor intr-un mediu agresiv de dezvoltare urbana, necesita o abordare stiințifica complexa a problemelor de cercetare, productie si utilizare de noi materiale in operatiuni de restaurare, decorare si finisaj.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like