De unde te poti imprumuta in cel mai scurt timp posibil?

0 Shares
0
0
0

De unde te poti imprumuta in cel mai scurt timp posibil?
In zilele noastre nu mai este pentru nimeni o surpriza ca astazi poti avea o situatie financiara buna, sa nu iti lipseasca nimic, iar peste cateva saptamani sa ajungi sa te confrunti cu probleme de ordin financiar.

Aceste probleme de ordin financiar sunt din ce in ce mai intalnite in randul oamenilor simpli care fac parte din clasa de mijloc, iar acesti oameni cu siguranta in momentul in care se vor confrunta cu probleme de ordin financiar, vor dori sa stie de unde se pot imprumuta in cel mai scurt timp posibil.

In ajutorul lor pot veni acele Institutii Fianciare Nebancare, care le pot oferi imprumuturi de bani de pana la cateva mii de lei, insa pentru care oamenii vor avea de platit o rata lunara, sau saptamanala, sau chiar o rata odata la doua saptamani.

Plus de asta, in schimbul acestor imprumuturi, oamenii vor avea de platit si o dobanda foarte mare, ceea ce cu siguranta nu este pe placul lor, asa ca vor incerca pe cat mai mult posibil sa evite un astfel de imprumut.

O alta posibilitate pe care o au cei care se confrunta cu problemele financiare, este aceea de a-si amaneta diferitele bunuri pe care le au la dispozitie, iar in schimbul acelor bunuri vor primi suma de bani pe loc, suma de bani la care sunt evaluate bunurile respective.

Cei care au nevoie de o suma de bani mare, sau foarte mare, cu siguranta daca au un autoturism, au posibilitatea de a opta pentru un amanet auto, ceea ce inseamna ca isi pot amaneta autoturismul.

Pentru amanetarea autoturismului, este nevoie ca clientul sa se prezinte la casa de amanet cu cartea sa de identitate, cu documentele masinii si cu certificatul de inregistrare in Registrul Comertului al firmei, asta in cazul in care masina este cumparata pe firma.

Apoi, urmeaza ca masina sa fie evaluate de catre personalul casei de amanet, iar in conditiile in care clientul considera ca pretul oferit in schimbul masinii este unul corect, se poate demara procedura de incheiere a unui contract de amanet intre client si casa de amanet.

Contractul se va desfasura in mod normal pe o perioada de 30 de zile, in care clientul poate veni oricand pentru a-si achita datoria si pentru a-si recupera bunul amanetat. Mai mult decata atat, daca vor expira cele 30 de zile, va putea sa beneficieze de o perioada de gratie.

Se poate si ca inainte de expirarea celor 30 de zile, clientul sa solicite prelungirea contractului de amanet, insa se va recalcula si comisionul.

Ei bine, sunt si situatii in care oamenii nu au nevoie de o suma mare de bani, iar in aceasta situatie pot alege sa isi amaneteze bijuteriile sau chiar si produsele electronice.

Asadar, si in cazul celor care au nevoie de bani rapid pe termen scurt se pot gasi tot felul de solutii de imprumut, insa oamenii trebuie sa stie exact spre ce imprumut ar fi bine sa se orienteze.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.