Dezvoltarea serviciilor de livrare online

0 Shares
0
0
0

Cea mai mare companie de livrari la domiciliu si furnizarea de servicii online din Australia, a cautat sa abordeze problemele de timp si comoditate cand s-a lansat acum aproape zece ani. Aceasta s-a extins rapid, devenind un partener pentru mai mult de treimii cincisute de restaurante din intreaga tara.

Serviciul permite clientilor sa gaseasca noi locatii in cadrul zonei lor, meniuri si sa caute comenzile disponibile online. Nu exista nici o nevoie de centre de apel sau de personal suplimentar si clientii pot explora si face alegeri in propriul lor timp.

Compania se adapteaza preturilor restaurantelor, iar in multe cazuri, are oferte speciale si reduceri pentru cei care fac comanda on line, devenind o optiune mai ieftina decat orice magazin.

Primii care au folosit site-ul pentru livrarile sale au fost cei de la lantul local de fast food Red Rooster. On line este viitorul, recunoaste chiar managerul de proiect responsabil de livrare de la compania locala. Fiecare tendinta este indreptata in acest fel.

Este convenabil, permitandu-le clientilor sa aloce cat timp vor in a explora meniul. Ei se simt mai confortabil pe internet decat la telefon, iar oamenii sunt mai susceptibili de a incerca noi feluri de mancare in cazul in care acestia se pot uita printr-un meniu si comanda in propriul lor ritm.

Pe plan international, marile lanturi de fast food au tatonat deja cu livrarea on line. Comenzile pe internet reprezinta 40 la suta din toate comenzile livrate in China.

Australia are deja un istoric de baza de clienti pentru a comanda mese on line. Aici, vanzarea cu amanuntul in acest domeniu se ridica la peste 15 miliarde de euro pe an, iar aproape trei milioane de australieni au cumparat produse alimentare, alimente sau alcool on line de-a lungul celor 12 luni.

Cu aceste canale online de livrare deja in vigoare restaurantele au recunoscut ca mancarea devine chiar mai ieftina, eliminand o serie de cheltuieli care survin in mod normal in servirea unei mese la un local. Este un serviciu din ce in ce mai convenabil, devenind o propunere de nerefuzat pentru serile in care cina se ia in familie.

Un val de interes in alimentatia sanatoasa, a oferit, de asemenea, restaurantelor o cale de a promova valoarea nutritiva a alimentelor lor, care nu au iesit pana de curand din clasicul pui fript cu cartofi, oferind legume , cum ar fi mazare si porumb ca optiuni secundare.

Din punct de vedere nutritional, calitatea produselor alimentare si prospetimea de la www.primafood.ro sunt, de asemenea, din ce in ce importante pentru clienti. Imbunatatirea tehnologiei inseamna ca livrarea produselor alimentare nu mai este sinonima cu cartofi prajiti sau pizza rece, ceea ce inseamna clienti mai multumiti si, in consecinta, mai multe comenzi.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like