Hai si tu la Gomag MeetUP Cluj, pe 14 martie [Eveniment Gratuit]

0 Shares
0
0
0

gomag meetup Cluj

Stiai ca poti sa primesti (mai mult) de 10 Metode sa vinzi online cu Facebook – complet gratuit… Plus, un pachet de resurse utile pe care sa il iei acasa si sa il folosesti pentru a-ti creste vanzarile?

Asta ne promite echipa de la Gomag, in cadrul evenimentului gratuit pe care il vor sustine la Cluj – si la care iti recomand cu incredere sa te inscrii si tu.

Gomag MeetUP Cluj are loc in data de 14 martie, incepand cu ora 18:00, in locatia ClujHub (22-26, Strada Regele Ferdinand, Central Shopping Center, etajul 3). Inscrierea si participarea la eveniment este gratuita insa va trebui sa te grabesti, locurile ramase sunt foarte putine.

Vezi agenda evenimentului si asigura-ti locul la Gomag MeetUP Cluj.

Ce este Gomag MeetUP Cluj si de ce ar trebui sa participi

Esti pasionat de marketing, ai un magazin sau vrei unul, lucrezi deja in acest domeniu? Atunci nu trebuie sa ratezi evenimentul. Gomag MeetUP este o initiativa a celor de la SilkWeb si Gomag – platforma eCommerce autohtona, dar si o ocazie sa te intalnesti personal cu o echipa care ajuta la cresterea a peste 600 de afaceri online, zi de zi.

La Cluj, Gomag MeetUp se va concentra strict pe Facebook, atat prin prezentarea si lectiile speaker-ului, cat si printr-o sesiune de intrebari si raspunsuri, la care poti sa vii pregatit de acasa cu lista ta de nelamuriri.

Din agenda evenimentului, iti pot spune ca se va discuta despre:

  • Cum sa iti construiesti o palnie de vanzari pentru Facebook
  • Cum sa iti optimizezi pagina de Facebook dar si intreaga strategie organica
  • Formule pentru atragerea atentiei, captarea de lead-uri si ghidarea spre cumparare a urmaritorilor tai de pe Facebook
  • Cum sa iti planifici strategia Facebook ca sa economisesti timp si energie
  • Cum sa folosesti Facebook Ads, Facebook Live, chatbotii si grupurile

Si multe altele.

Ba mai mult, vei primi un pachet cu materiale utile de luat acasa (de ex. fise personalizate, caiet de lucru etc.) precum si alte surprize.

Echipa estimeaza ca evenimentul va dura in jur de o ora, o ora si ceva, urmat de sesiunea Q&A cu CEO-ul SilkWeb, Cosmin Daraban, speaker-ul acestui eveniment.

Numele lui Cosmin ti se pare, poate, cunoscut, deoarece a vorbit la numeroase alte eveniment din tara, din eCommerce si digital marketing (ex. a jurizat la GPeC, a vorbit la TeCOMM, Business Days, Academia de eCommerce). De asemenea, are peste 17 ani de experienta in marketing, vanzari online si consultanta pentru cresterea afacerilor.

Echipa cu care te vei intalni la Gomag MeetUP Cluj este aceeasi din spatele agentiei SilkWeb & platformei Gomag, si este certificata printr-o experienta de peste 12 ani, pentru un portofoliu de mai mult de 600 de clienti, inclusiv din afara granitelor.

Posibil ai participat si tu la diversele oportunitati pe care le-a creat aceasta: primul summit online din Romania – Gomag Virtual Summit, Academia de eCommerce, webinariile live, MintMetrics, Planul de Actiune si multe altele.

La aceasta lista se adauga acum Gomag MeetUP, incepand cu evenimentul de la Cluj, din 14 martie.

Vrei sa participi si tu la Gomag MeetUP Cluj si sa profiti de cunostintele si experienta lor?

Inscrie-te gratuit la eveniment, asigura-te ca esti prezent in sala, pune-le intrebari si aplica sfaturile primite. Grabeste-te, locurile sunt limitate la 200 de participanti iar timpul se scurge repede.

PS. Nu uita, “lectia de Facebook” are loc pe 14 martie, de la ora 18:00, in locatia ClujHub (22-26, Strada Regele Ferdinand, Central Shopping Center, etajul 3).

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.