Diferentele intre videochat-ul adult si non adult

0 Shares
0
0
0

Diferentele intre videochat-ul adult si non adult
Chiar daca foarte multa lume are o parere total gresita despre videochat, si il asociaza mereu cu cea mai veche meserie din lume, trebuie mentionat faptul ca videochatul este o ramura a diverstismentului pentru adulti, si este legal in Romania inca din anul 2003, asa ca persoanele care practica aceasta activitate nu fac nimic ilegal sau iesit din comun.

Exista o multime de angajari videochat, printre care chiar si angajari Money Studio Videochat, asa ca femeile care isi doresc sa opteze pentru o cariera de model videochat, au o multime de variante la dispozitie.

Referitor la aceasta activitate, trebuie sa mentionam faptul ca videochatul se imparte in doua categorii, astfel ca discutam despre videochatul adult si despre videochatul non adult.

Intre aceste doua tipuri de videochat exista o multime de asemanari, insa cea mai importanta asemanare este fara doar si poate aceea ca ambele tipuri de videochat lucreaza doar cu persoane trecute de varsta de 18 ani in baza unui contract de munca.

Inca o asemanare foarte mare, este aceea ca videochatul, indiferent ca discutam despre cel adult si non adult, este perfect legal si transparent, iar informatiile modelelor sunt foarte strict protejate.

Este insa foarte important de mentionat faptul ca intre cele doua categorii de videochat exista si anumite diferente foarte importante, iar aici am putea sa amintim de exemplu nuditatea.

Acest lucru este foarte important, pentru ca modelele care practica videochatul non adult nu au voie sa se dezbrace, astfel ca trebuie sa lucreze numai si numai cu zambete si cu cuvinte.

In schimb, atunci cand discutam despre videochatul adult, atunci modelele pot sa jongleze cu tinutele, cu limbajul trupului, si pot practica fel si fel de jocuri, pot juca diferite roluri, si pot folosi alte elemente care sa atraga atentia membrilor site-urilor partenere din strainatate, astfel ca vor atrage si venituri mai mari.

O alta diferenta majora intre cele doua tipuri de videochat, este reprezentata de castiguri, astfel ca dupa cum cred ca toata lumea stie, videochatul adult este mult mai bine platit decat videochatul non adult, si ofera si mult mai multe binusuri.

Este important ca modelele sa fie constiente de faptul ca erotismul si senzualitatea nu sunt acelasi lucru, astfel ca desi toti barbatii apreciaza femeile senzuale, multi trec mai departe si schimba modelul in cazul in care nu li se indeplinesc dorintele si fanteziile din spatele monitorului.

Tocmai acesta este si motivul pentru care videochatul non adult nu are asemenea castiguri mari, si nici atat de multi clienti precum videochatul adult.

In schimb, videochatul adult ofera posibilitatea incitarii membrilor online, in asa fel incat acestia nu s-ar fi gandit vreodata ca este posibil. Plus de asta, tinutele sexy ale modelelor, machiajul misterios si coafurile perfecte pentru fiecare personaj in parte, pot atrage un numar mult mai mare de clienti.

Asadar, acestea fiind spuse, femeile care isi doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu de activitate, pot sa opteze fie pentru videochatul adult, fie pentru videochatul non adult, insa trebuie sa stie inca de la inceput, ca din videochatul adult se castiga mult mai multi bani.

0 Shares
2 comments
  1. Exista o diferenta clara intre aceste doua tipuri de videochat, dar va spun sincer ca trebuie sa ai ceva “noroc” ca sa castigi macar pe jumatate ca in videochatul adult, nu de alta, dar atunci cand te angajezi probabil ai idee ce presupune si cu toate ne dorim sa castigam mai multi bani.

  2. Am colege care au inceput pe sectiunea non-adult si apoi s-au mutat pe adult, insa altele au ales sa ramana pe optiunea initiala. Pana la urma tine de alegerile fiecaruia. Indiferent ce ati alege, tot veti face bani frumosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.