Idei pentru a decora exteriorul casei tale de Craciun, pe care le vei iubi

0 Shares
0
0
0

Idei pentru a decora exteriorul casei tale de Craciun, pe care le vei iubiCraciunul este unul dintre momentele preferate ale anului, nu numai datorita amintirilor frumoase pe care le aduce despre Craciunul copilariei ca familie, ci si datorita oportunitatilor pe care le ofera de a decora exteriorul casei intr-un mod total diferit de restul anului.

Si, desi acolo unde locuim fiecare dintre noi nu este intotdeana zapada asa cum se arata in decoratiunile traditionale de Craciun, am gasit aceste idei pentru a decora exteriorul casei tale de Craciun pe care il vei iubi!

  1. Lumini si ghirlande

O modalitate simpla si atractiva de a decora partea din fata a casei sau a pridvorului este cu ghirlande verzi de Craciun si lumini albe sau colorate.
Cumpara instalatii de Craciun exterior si decoreaza-ti casa.  Un decor simplu, discret si economic, dar foarte fermecator!

  1. Coroana de Craciun

Desigur, de pe nici o usa nu poate lipsi cununa clasica de Craciun. De la cele mai simple si mai naturale, pana la cele mai elaborate reclame, coroanele de Craciun dau usii tale o nota de bucurie si culoare instantanee.

Daca aveti o usa de culoare deschisa, puneti o coroana intr-o nuanta intunecata pentru un contrast frumos.

  1. Decorati cutia postala

Daca aveti o cutie postala la intrarea in casa, de ce sa nu profitati de ocazie pentru a o decora si pe ea? O idee usoara si neexpansiva pentru a decora cutia postala este sa folosesti panglici cu motive de Craciun, sau chiar o esarfa scotiana!

  1. Decoreaza ghivecele

Desi cea mai buna decorare a plantatoarelor de ferestre sunt, de obicei, florile in sine, puteti adauga o nota de craciun plina de culoare prin plasarea ornamentelor, ghirlandelor si globurilor de culori stralucitoare.

  1. Adaugati atingeri de rosu si verde

Pentru a da partii din fata sau intrarii in casa un aspect de Craciun, utilizati ornamente verzi si rosii.

Si indrazniti sa iesiti din traditional! Combina oale, mese, scaune, felinare, vaze, tot ce iti poate trece prin cap in aceste culori si vei vedea cum adopta imediat un aer de Craciun.

  1. Puneti un brad de Craciun in aer liber

Ce zici de plasarea si decorarea unui brad de Craciun pe pridvorul casei tale pentru a lumina intreaga strada si cartierul?

  1. Utilizati zapada artificiala

Daca esti unul dintre cei care viseaza la un “Craciun alb”, fa-ti visul sa devina realitate cu zapada artificiala! La toate decorurile anterioare adaugati cateva atingeri de zapada artificiala; probabil ca nu veti putea face un om de zapada, dar veti adauga un detaliu minunat in curtea casei.

Profitati de luminile incalcite ale anului precedent

De multe ori ne ia ore intregi sa dezlegam incurcatura luminilor pe care le-am folosit anul trecut; profitati de ele, deoarece le poti aseza undeva in gradina pentru a simula un cuib de pasari, puteti plasa, de asemenea, ramuri uscate in jurul lor pentru a le ilumina si a parea mai reale si cu un efect surprinzator nu doar pentru tine ci si pentru cei ce iti vor trece pragul casei.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like