Importanta managementului reputatiei in mediul online

0 Shares
0
0
0

Era digitală a facilitat accesul utilizatorilor la tehnologii, așadar, în ziua de astăzi, oricine cu un minim de cunoștințe tehnice poate naviga pe internet.

Mediul de afaceri este în continuă dezvoltare, așadar antreprenorii au nevoie mereu de noi tehnici prin intermediul cărora să-și poată atinge obiectivele de business.

Prin urmare, activitatea constantă în mediul online a companiilor constituie unul dintre cele mai importante aspecte pentru a atrage clienți.

Ce este controlul reputației?

Controlul reputației în online vizează serviciile de asistență ce pot fi oferite unui brand pentru a păstra o imagine intactă a reputației în cadrul motoarelor de căutare. Acesta are o contribuție majoră în ceea ce privește promovarea comentariilor pozitive, dar și referitor la gestionarea comentariilor negative care pot apărea în rezultatele afișate în SERP (Search Engine Results Pages).

În marketingul online, reputația poate fi privită precum o carte de vizită care oglindește părerea publică care poate fi favorabilă sau nefavorabilă despre un brand.

În general, înainte de a face o achiziționa un produs sau de a alege un serviciu, consumatorii utilizează motorul de căutare pentru a se afla diverse informații despre o anumită marcă. Aceștia sunt adesea influențați de experiențele altor consumatori. De altfel, reclamațiile și comentariile negative descurajează definitiv intenția de cumpărare al utilizatorilor. Una dintre componentele cheie într-o strategie SEO o constituie, fără îndoială, Manangementul Reputației Online. Din nefericire în multe situații, controlul reputației este trecut cu vederea.

De ce este necesară implementarea unei strategii ORM ?

În primul rând, comentariile negative referitoare la businessul tău care sunt cuprinse în paginile de rezultate din Google îi creează o reputație nefavorabilă ceea ce poate duce la consecințe dezastruoase asupra vânzărilor.

Prin intermediul serviciului de ORM, ai posibilitatea să mărești cantitatea de conținut pozitiv asociat brandului tău în paginile de rezultate oferite de motoarele de căutare. De asemenea, rezultatele care influențează în mod negativ utilizatorii vor fi „îngropate” în adâncurile internetului pe ultimele pagini, astfel că, nimeni nu le va mai găsi. Nu degeaba există vorba conform căreia cel mai bun loc în care să ascunzi un cadavru este pagina a doua de rezultate din Google.

De unde pot achiziționa un astfel de serviciu?

Dacă ai nevoie de un bun control al reputației în mediul online, poți apela cu încredere la AdMarks, o agenție specializată în SEO care te poate ajuta să-ți crești brandul frumos, prin intermediul serviciilor sale. Astfel că, afacerea ta se poate bucura de cele mai bune servicii pe care AdMarks le are în portofoliul său:  ORM, Content Writing, SEO.

Pe lângă faptul că afacerea ta va avea o vizibilitatea mai bună în cadrul motoarelor de căutare,vei putea avea un control bun al reputației brandului tău în mediul online și prin urmare, îți vei putea îmbunătăți în mod constant activitatea pentru a le oferi utilizatorilor o experiență pe măsura așteptărilor lor sau cât mai apropiată de ceea ce își doresc aceștia. De altfel, monitorizarea review-urilor referitoare la brandul tău în mediul digital este un alt factor care poate contribui cu succes la menținerea unei reputații bune în online.

Desigur că, trebuie să avem răbdare, așadar e nevoie de mai mult timp pentru a obține rezultate optime, dar până la urmă Imperiul Roman nu a fost construit într-o singură zi, nu-i așa?

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like