Lipolaser contra celulitei

0 Shares
0
0
0

Lipolaser contra celulitei
Lipolaser
reprezinta un tratament sigur si non invaziv nedureros pentru a elimina grasimile localizate si pentru a contura un corp foarte frumos.

Persoanele care prezinta dificultati in a scapa de anumite zone care au probleme cum sunt aripioarele ori colaceii pot sa apeleze la lipolaser pentru a reduce semnificativ toate caeste probleme in numai cateva sedinte. Pedalele laser vor actiona in mod extrem in tesutul adipos prin piele si sunt necesare numai 10 minute pe anumite zone de tratament.

Rezultatele vor deveni vizibile si in masuratorile de circumferinta dar si in nivelul de conturare al corpului din zona tratata si mai ales la nivelul coeficientului de masa corporala care se va diminua semnificativ.

Aparatele sunt destinate in special slabirii in zonele care au probleme adica abdomenul in cazul barbatilor si coapsele si abdomenul in cazul femeilor ducand la lichefierea grasimilor. Tehnica lipolaser poate sa fie folosita si pentru a contura fata.

Avantajele acestor aparate comparativ cu altele de felul acesta este la fel ca si grasimea, care dupa ce se lichefiaza se va reface mult mai greu. Tratamentele nu sunt dureroase si nu se simte decat o incalzire locala usoara. Aparatul e contraindicat la femeile insarcinate, copii, in cazul in care persoana sufera de epilepsie si de dereglari ale glandelor tiroide.

Aparatele cu lipolaser au potentialul de a revolutiona si piata estetica pentru a pierde in centimetri si pentru a remodela corpul dar si pentru a oferi clientilor o noua alternativa foarte buna si non invaziva pentru a ii determina sa isi atinga si obiectivele.

Pacientii pot sa isi optimizeze toate rezultatele daca combina mai multe sedinte de tratament cu activitatea de tip cardio dupa tratament si se recomanda ca activitatea cardio ori tratamentul cu vibratii sa se faca pentru cate 10 minute dupa fiecare sedinta de tratament LipoLaser.

Studiile noastre ajung la concluzia ca toti ca acei clienti ce au dieta sanatoasa si fac un exercitiu regulat vor avea si cele mai bune rezultate in tratamente lipolaser insa chiar si clientii care au un metabolism lenes care experimenteaza si o trezire a corpului revigoranta si unica.

Beneficiile pe care le au pacientii sunt multiple: tratamentele non invazive pentru a reduce grasimile si pentru a remodela corpul, fara durere, fara chirurgie si fara  injectii, rezultate care sunt dovedite clinic, pierderea masurabila dupa numai un tratament, in special in coeficientul de tesut adipos. Tratamentul este sigur, confortabil si relaxant. Stimuleaza metabolismul si ajuta si la  o pierdere masurabila dupa un tratament si actioneaza asupra anumitor zone din corp cum ar fi aripioarele, lini de la talie, fese si coapse.

Sunt si pacienti care vad rezultate in functie de prima si de a doua sedinta si totusi un protocol standard de tratament este format din doua sedinte care au cate 30-49 de minute si in fiecare saptamana din cea de a 4-a si pana in a 6-a se vor vedea sistematic rezultatele tratamentului. Sedintele de intinerire pot sa fie facute la intervale mari odata ce sunt atinse zonele dorite. Pacientii se vor relaxa in pozitii confortabile pe cand tehnicientii pun doua padele pentru tratamentul multi laser.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like