Proiectarea unei piscine de lux

0 Shares
0
0
0

Cumparatorii de piscine de lux au gusturi sofisticate si adesea aventuroase, de obicei insotite de o viziune puternica asupra modului in care ar trebui sa arate piscina. Noile tehnologii, cum ar fi pardoselile in miscare, finisajele de inalta calitate si elementele de apa uluitoare fac posibila transformarea viziunii lor in realitate.

Este important sa lucrati cu un designer care sa inteleaga ca realizarea corecta a designului se refera la fel de mult la ambianta intregului spatiu in care urmeaza sa fie construita piscina, precum si la piscina in sine si ca necesita un nivel ridicat de creativitate si atentie la detalii. Designerul trebuie sa inteleaga sentimentul pe care doriti sa-l obtineti atunci cand pasiti in acel spatiu pentru a va relaxa sau a face miscare, iar designul general trebuie sa evoce acele sentimente.

Avand in vedere aceste principii, iata cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand va planificati designul.

Podelele mobile

Acolo unde spatiul este limitat, piscinele cu podea mobila sunt o optiune excelenta. Beneficiul este ca o podea mobila construita in interiorul piscinei inseamna ca piscina devine flexibila – zona piscinei poate fi folosita pentru o baie relaxanta dupa-amiaza, iar apoi, la apasarea unui buton, apa poate fi acoperita cu o podea solida pentru a gazdui un eveniment social seara. In plus, o podea mobila nu are doar doua pozitii – se poate deplasa pe mai multe niveluri, de exemplu, pentru a le permite copiilor sa inoate in apa mai mica.

Finisaje de lux

Piesa de rezistenta a oricarei piscine este finisajul; aceste elemente creeaza o senzatie unica si cu adevarat luxoasa. Sunt disponibile diferite tipuri de finisaje pentru a reflecta stilul casei, de la contemporan la traditional. Placile de ceramica si portelan sunt cele mai populare, placile ceramice fiind disponibile intr-o gama ametitoare de modele pentru a se potrivi oricarui design interior. O alta optiune o reprezinta placile de sticla stralucitoare sau poate un interior din otel inoxidabil.

Piscine subterane

In anumite zone, casele ,,iceberg” sunt cea mai noua tendinta. Aceasta se refera la fenomenul de extindere a casei pe verticala si nu pe orizontala, prin adaugarea unui nou spatiu de locuit in regiunea subterana a proprietatii. Pe langa crame, sali de sport si saune, piscinele subterane sunt o caracteristica populara in casele ,,iceberg”.

Elemente de apa personalizate

De la cascade maiestuoase, pana la fantani ornamentale, sculptate, elementele de apa sunt adesea punctul central pentru piscina si un adevarat simbol al luxului. Puteti combina efectele de lumina cu pietre pretioase pentru a crea o senzatie sic in jurul piscinei.

Zone de relaxare

Piscinele sunt folosite pentru socializare la fel de mult ca pentru inot, ceea ce face ca zonele de relaxare mai putin adanci sa fie perfecte pentru a va bucura de soare intr-o piscina in aer liber si pentru a va bucura de apa in acelasi timp. O zona de relaxare este locul perfect pentru a pune cateva sezlonguri si a sta cu picioarele atarnand in apa, in timp ce va bucurati de cocktailuri si de lumina soarelui care se estompeaza spre amurg.

Daca sunteti in cautarea unei piscine de lux, intrati pe www.piscinepremium.ro, locul in care va puteti transforma piscina de vis in realitate.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like