Retete naturale pentru curatarea diverselor suprafete din casa

0 Shares
0
0
0

Retete naturale pentru curatarea diveselor suprafete din casa

Cand vine vorba de mentinerea curata a locuintei, uneori naturalul este cea mai buna solutie. Daca sunteti gata sa treceti la un stil de viata ecologic, este timpul sa va aruncati arsenalul sau spray-urile si tonicele si sa incepeti sa curatati in modul natural.

Aici, va impartasim singurele retete de curatare naturala de care veti avea nevoie vreodata. Daca nu reusiti cu niciuna dintre ele, va recomandam sa apelati la  servicii curatenie Turda.

Solutiile naturale de curatare sunt adesea mai bune pentru mediu si pot fi mult mai ieftine decat alternativele comerciale. Usor de facut, multe solutii de curatare naturale pot fi create cu substate simple de uz casnic, cum ar fi otet alb si  bicarbonat.

Nu numai ca aceste idei de curatare naturale sunt eficiente, dar sunt si versatile si pot fi folosite intr-o mare varietate de moduri in intreaga casa. Deci, va puteti lua la revedere de la umplerea dulapului dvs. de depozitare cu produse de curatare.

Daca nu sunteti sigur de unde sa incepeti cu solutii de curatare naturala, iata cateva retete de baza de curatare naturala multifunctionala, care va vor ajuta sa va curatati casa de la tavan la podea in cel mai scurt timp.

servicii curatenie Turda

Curatator universal

O parte otet alb + o parte apa = curatator universal. Nu folositi otet pe marmura, piatra sau granit – le poate dizolva.

Curatator de scurgere

O cana de bicarbonat de sodiu + un ceainic plin cu apa clocotita = curatator. Pur si simplu turnati bicarbonatul de sodiu, urmat de apa.

Curatator pentru tigaia din fonta

Ulei de masline + sare grosiera = curatator pentru tigaia din fonta. Mai aveti nevoie doar de un burete si treaba e ca si facuta.

Curatator de podea

O oala de apa clocotita + 1/2 cana otet alb + 1/2 cana de vodca + 1 lingurita de eucalipt / ulei de menta = curatator de podea. Simtiti-va liber sa va adaugati uleiul esential preferat.

Curatator pentru otel inoxidabil

Otet alb + ulei de masline = curatator pentru inox. Stropiti cu otet mai intai si frecati murdaria si resturile. Apoi, amestecati o cantitate mica (cu adevarat, minuscula!) de ulei de masline pentru stralucire.

Acestea sunt unele dintre cele mai des utilizate retete pentru solutii naturale de curatenie. Daca nicuna nu da roade inseamna ca aveti nevoie de solutii avansate si de servicii specializate in sensul acesta.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand lasi curatenia profesionala pe pana unui specialist rezultatele sunt cu siguranta mult mai bune decat atunci cand nu faci asta.

Companiile specializate au la dispozitie toate substantele necesare pentru rezultate optime. De asemenea, au si toate instrumentele necesare pentru ca obtine totul luna inainte de a iti da cheile inapoi, dupa ce au terminat curatenia.

Astfel nu mai este necesar sa iti cumperi propriile substante pentru curatenie si nici propriile ustensile, care se vor dovedi foarte costisitoare atunci cand le alegi pe cele mai bune, din categoria profesionala.

0 Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.