Scaun auto pentru copii Joie – Siguranță maxima pentru copilul tău

0 Shares
0
0
0

Scaun auto pentru copii Joie - Siguranță maxima pentru copilul tăuUnii părinți cred că un scaun auto pentru copii este o risipă. Ei sunt încrezători că sistemele de siguranță auto și grija părinților sunt suficiente pentru a asigura un nivel adecvat de siguranță pentru copilul lor. Din păcate, nu este deloc așa.

Niciun adult nu poate ține un copil în brațe în cazul unui accident. Greutatea a tot ceea ce se află în mașină în timpul unei coliziuni, crește de până la 20-30 de ori. În magazinul online babymatters.ro poți studia și cumpăra modelul de scaun auto pentru copii Joie.

Mai mult decât atât, să ții un copil în brațe pur și simplu nu este convenabil și chiar și în timpul unei călătorii scurte provoacă multe inconveniente. Și cel mai important, nimeni nu este capabil să țină copilul în eventualitatea unei frânări bruște de urgență, deoarece greutatea copilului crește de peste 20 de ori.

Un copil neasigurat în scaunul său distrage atenția șoferului de la drum

Un copil care călătorește cu tine în mașină în timp ce conduci, îți distrage atenția de la drum cu mișcările sale. Și dacă există doar un copil și un șofer în mașină, atunci șoferul trebuie să aibă grijă simultan și de copil și să monitorizeze și drumul, ceea ce la rândul său creează un mare pericol pentru toți utilizatorii drumului.

Orice manevră sau mișcare rănește copilul, iar frânarea bruscă poate duce la consecințe grave.

Aproape toate scaunele auto sunt proiectate de ingineri, pe baza datelor din accidente reale și, după proiectare, sunt testate în numeroase teste de impact în situații diferite și cu manechine diferite. Sistemele de securitate sunt în mod constant îmbunătățite.

Scaunul auto pentru copii Joie a fost testat pentru a i se vedea nu numai nivelul de protecție al scaunului, ci și confortul, respectul față de mediu, caracterul practic și alte proprietăți și respectă standardul i-Size ECE R129 / 02.

Prin urmare, acest scaun auto îți protejează copilul în aproape orice situație de urgență. Scaunul prezintă un sistem de protecţie original Guard Surround Safet și un sistem de blocare Smart Ride.

De asemenea, scaunul se rotește la 360 de grade. Datorită piciorului de susținere fiabil, scaunul auto Joie poate fi reglat în 19 poziții. Scaunul este potrivit pentru copii de la 5 luni la 4 ani.

Nu proteja copilul cu centura standard pentru adulți

Fixarea unui copil cu o centură de siguranță obișnuită în timpul mersului, nu îl va salva de răni. Este imposibil să fixezi corect un copil într-un scaun auto obișnuit, folosind centurile de siguranță obișnuite ale mașinii. Centura de siguranță este concepută pentru un pasager adult cu o înălțime de cel puțin 140 cm.

Dacă o folosești pentru un copil, centura poate trece prin corpul copilului în cazul unui accident, iar în caz de urgență, frânarea bruscă poate răni organele interne, și poate duce la fracturarea gâtului.

Când utilizezi un scaun auto pentru copii, centura auto este ghidată de canelurile speciale cu care este dotat scaunul auto pentru copii și de-a lungul corpului copilului, cât mai corect posibil.

Alege scaunul auto pentru copii Joie, deoarece îți poate proteja copilul, are un aspect modern, sistem de instalare ușoară cu ajutorul sistemului ISOFIX, reglabilă, tetieră Tri-Protect, materiale moi de înaltă calitate, sistem de ventilație laterale.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like