Share Button

DSC00227

Asociatia Voluntara ,,Castel Banffy’’ finalizeaza programul scoala de vara care se afla la a III-a editie. Volunatrii inimosi care au muncit timp de o luna cu tinerii din comunitatea de rromi de pe Republicii 105 au ajuns la partea cea mai frumoasa pentru participantii acestui poriect: premierea tuturor participantilor.

Diferenta pentru cei care au avut o evolutie extraordinara s-a facut prin diplome si numeroase premii oferite de catre asociatie. Dar vreau sa aduc la cunostinta tuturor ca toti participantii au fost premiati cu pachete cu dulciuri si jucari din partea asociatiei.

La premierea acestui proiect au luat parte : Viceprimarul Dorin Lojigan, Directorul adjunct al scolii Gimnaziale Claudia Pop, consilierul local Varodi Ioan .

Fiecare invitat a luat cuvantul multumind pentru ceea ce au vazut la fata locului si ce important este sa fii voluntar pentru cei ce au nevoie de sprijin.

Trebue precizat ca programul are un numar de 18 tineri din comunitatea amintita pe doua grupe: clasele 0-IV si grupa claselor V-VIII. Voluntarii si tinerii sunt fara specialitate in domeniu. Programul are ca scop remediarea golurilor pe care tinerii rromi le au.

Specificam ca in primul an comunitatea de rromi avea 9 repetenti si 7 corigenti iar in acest an sunt doar 6 corigenti si merita sa muncim cu tinerii din aceasta comunitate. Felicitari celor implicati!

DSC00202

0 Likes
1811 Views

You may also like

Comenteaza pe Facebook

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.