Bega Consulting s-a lansat la Campia Turzii!

0 Shares
0
0
0

Servicii Profesionale de Contabilitate si Audit Financiar

S-a inaugurat primul cabinet de expertiza contabila din Campia Turzii, BEGA CONSULTING, companie autorizata CECCAR, cu personalitate juridica independenta. Evenimentul a avut loc la inceputul lunii decembrie, la noul sediu din strada Baii, nr 16 A.

Cabinetul are la baza o lunga experienta profesionala nationala si internationala a membrilor fondatori, (Bucuresti, Cluj, Canada) si vine in sprijinul persoanelor fizice si juridice din zona si imprejurimi, oferindu-le servicii profesionale de contabilitate, expertiza contabila, management financiar si administrarea afacerilor.

Evenimentul a inceput cu o frumoasa slujba de sfintire a spatiului in care membrii companiei isi vor desfasura activitatea, a continuat cu o petrecere restransa la care au participat consilieri locali, antreprenori din oras, prietenii si familiile asociatilor Adriana Bega si Daniel Bega.

BEGA CONSULTING vine cu un nou concept pentru Campia Turzii, vine cu o echipa de 4 specialisti in domeniul financiar, cu o serie de avantaje competitive, cu garantii oferite clientilor, cu tarife personalizate in functie de necesitatile fiecarui client.

Si nu in ultimul rand, vine in sprijinul tinerilor studenti pasionati de domeniul financiar, care au ales sa urmeze cursurile facultatilor economice, oferindu-le posibilitatea de a-si efectua stagiul de practica in cadrul companiei.

Toti cei interesati sa apeleze la servicii de specialitate sunt invitati sa treaca pe la noul sediu de pe strada Baii, nr 16 A, et.1, unde sunt asteptati la o poveste in domeniul financiar si o cafea buna.

Mai multe informatii legate de serviciile oferite gasiti pe www.begaconsulting.ro unde puteti de asemenea sa lasati intrebarile sau mesajele dumneavoastra.

bega

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.