Care sunt avantajele iOS?

0 Shares
0
0
0

Care-sunt-avantajele-iOSDe cele mai multe ori smartdevice-urile nu sunt alese conform unor standarde precum capacitatea de stocare a datelor, ci mai degraba se iau in considerare mai mult detaliile precum ar fi durata de functionare a bateriei, camera foto-video, marimea sistemului softeare si procesorul.

Trebuie sa realizam ca piata de consum este foarte plina de telefoane cu ecran tactil, iar firmele au inceput sa concureze intre ele in legatura cu produsele care sunt puse la dispozitia userilor. Astfel, au incercat sa ajute sistemele software sa devina din ce in ce mai bune brusc pentru a oferi clientilor aplicatii si experiente inegalabila. Batalia de pe piata se da intre mai multe firme, insa cea mai recunoscuta este ce intre Android si iOS.

In legatura cu iPhone, oamenii sunt foarte neglijenti si pot strica piese componente importante precum ar fi display-ul. In cazul in care s-a intamplat un astfel de incident, cel mai indicat ar fi sa trimiteti telefonul intr-un service Gsm Bucuresti, unde veti intalni specialisti autorizati care sa va repare telefonul intr-un mediu ostil.

Din nefericire pentru userii iPhone, astfel de incidente se intampla destul de des, si decat sa cumparati un nou model care ar costa o mica avere, mai bine trimiteti modelul actual intr-un service.

In legatura cu sistemul de operare iOS, acesta poate prezenta atat avantaje cat si dezavantaje deoarece este foarte diferit fata de sisitemul de operare Android. Aceste ajantaje dar si dezavantaje vi le vom prezenta in cele ce urmeaza.

De asemenea, este bine sa stiti informatii despre stabilitatea, dar si securitatea iOS. Acest sistem software ruleaza in mod asemanator pe toate smart device-urile, iar situatiile in care acesta se blocheaza sau da erori sunt foarte rare.

App Store reprezinta magazinul pentru aplicatii pe care il ofera compania Apple. Acesta este mai vast fata de Android Market, iar produsele oferite sunt mult mai sigure, insa, destul de multe dintre acestea sunt contra cost. Procedurile prin care niste aplicatii noi sunt aprobate de Apple sunt mai complicate. Acest fapt aduce, cu siguranta o garantie in plus cu privinta la calitate.

Sistemul de operare iOS va ofera posibilitatea crearii unor liste cu obiective pe care trebuie sa indepliniti sau ceea ce trebuie sa faceti in ziua respectiva. Lucrul acesta este foarte spectaculos si prezita location aware. Spre exemplu daca ati notat ca trebuie sa cumparati becuri, in momentul in care treceti pe langa magazine unde se vand electronice si care sunt listate pe Maps, telefonul va va reaminti.

De asemenea, pentru persoanele ce editeaza poze direct pe telefon, optiunile de editare sunt mult mai numeroase pe sistemul de iOS, iar camera prezinta si un shortcut pe pagina de home.

De la ultimele imbunatatiri care au fost facute asupra sisitemului iOS, diferitele texte, precum si cele mail, se pot edita cu usurinta, iar campurile lor se completeaza cu ajutorul drag and dorp.

Unul dintre dezavantajele unui iOS este ca cele mai multe acesorii sunt destul de scumpe. De asemenea, acesta nu prezinta buton pentru back ceea ce constituie un alt inconvenient. Chiar daca pe ultimele versiuni s-a incercat remedierea problemelor, din aceste puncte de vedere, Androidul este mai preferat.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like