Ce model de incarcator de telefon se recomanda in 2017?

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, foarte multi dintre dumneavoastra care obisnuiti sa mergeti pe distante mari cu autoturismul personal stiti cat de enervant poate fi sa ramaneti fara baterie la telefon sau GPS.

Pentru ca nu aveti cum sa le incarcati in interiorul autoturismului, veti fi nevoiti sa faceti o pauza consistenta la un restaurant, pentru a va putea incarca dispozitivele descarcate.

Aceasta problema relativ dificila poate fi rezolvata foarte simplu prin achizitionarea unui incarcator auto, care se va amplasa in priza masinii si la care puteti conecta smartphone-ul sau sistemul de pozitionare, folosind porturile USB.

Un element important il reprezinta compatibilitatea. Referitor la acest aspect, trebuie sa stiti ca majoritatea produselor de pe piata sunt definite ca fiind universale, fapt care face sa puteti conecta orice telefon, indiferent de producator, la orice incarcator telefon.

Ba mai mult, orice incarcator poate fi folosit si pentru a alimenta altfel de dispozitive. Asta inseamna ca un incarcator auto pentru tableta este, in principiu, acelasi la care apelati in cazul unui smartphone sau GPS.

Un alt element important este reprezentat de amperaj si voltaj. Acestea iti indica cat de repede se incarca o baterie si totodata daca aceasta operatie se defasoara in parametrii normali. Eficient este un incarcator auto de 2A, care are o rata de transfer de 2100mA/h.

Conectivitatea reprezinta practic numarul de porturi din dotarea unui incarcator auto. Acestea variaza destul de mult in functie de modelul vizat, neexistand o valoare standard.

Dupa timpul de incarcare se pot disocia trei tipuri principale de incarcatoare auto: accelerate, rapide si lente. Trebuie sa fiti precaut si sa nu lasati dispozitivul conectat, dupa ce incarcarea a fost dusa la bun sfarsit, deoarece bateria se supraincalzeste si deterioreaza dispozitivul electronic. Cele foarte rapide se alimenteaza intr-o perioada scurta de timp si va vor permite sa folositi telefonul pe timpul incarcarii.

Un avantaj important este acela ca te informeaza, atunci cand incarcarea este completa. Lungimea firului este importanta. Este nevoie de un cablu mai lung, atunci cand vreti sa alimentati un laptop, sau un GPS, care de cele mai multe ori este pus pe un suport langa parbriz.

Totusi nu se recomanda nici sa cautati un incarcator cu fir foarte lung pentru ca va va incurca la condus. Brandul este foarte important in ceea ce priveste calitatea si preturile, nu neaparat in sensul compatibilitatii.

Iata in continuare un model recomandat in 2017: A+2 in 1 USB reprezinta produsul brandului A+ recomandandu-se drept un incarcator de telefon bun, care beneficiaza si de un set de specificatii ce nu pot fi trecute usor cu vederea. In primul rand, acesta poate incarca doua dispozitive simultan, deoarece are port si cablu micro USB.

Realizeaza o incarcare deosebit de rapida, intrucat vine cu un amperaj de 2.1. Este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile si GPS-urilor. Este confectionat din plastic, avand un design compact. Avantajele acestui model sunt: nu se incalzeste in timpul utilizarii, desi este realizat din plastic.

Are un LED care va indica daca dispozitivul primeste curent de la priza autoturismului. Aveti posibilitatea de a incarca doua gadgeturi in paralel. Este compatibil cu orice tip de dispozitiv. Marele dezavantaj este acela ca bateria dispozitivului descarcat are alimentare lenta.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.