Ce te poti juca atunci cand vrei sa te relaxezi?

0 Shares
0
0
0

Ce te poti juca atunci cand vrei sa te relaxezi?Pentru a va relaxa in vacanta de primavara sau pur si simplu pentru a va scufunda in cateva titluri grozave, urmati ghidul: aici veti gasi propria noastra selectie a celor mai bune jocuri gratuite pentru Android. Am limitat numarul de jocuri si, prin urmare, am selectat cele mai interesante titluri pentru cei care doresc sa se distreze cu un smartphone sau o tableta Android.

Fara a plati nici macar un cent. Trebuie remarcat faptul ca acestea sunt o selectie de jocuri gratuite si, prin urmare, in multe cazuri contin achizitii in aplicatie.

Cu toate acestea, este adesea posibil sa rezistati tentatiei fara a va afecta experienta si placerea de a juca.  Daca te joci foarte mult, arunca un ochi si pe inlocuire acumulator Huawei, vei avea nevoie.

Clash Royale

Cea mai recenta productie de la Supercell (studioul din spatele lui Clash of Clans), Clash Royale este, fara indoiala, titlul care nu trebuie ratat in acest moment. Situat la intersectia dintre MOBA, Tower Defense si jocul de carti de joc, acest mic joc are toate atuurile unui joc grozav. Inainte de fiecare joc, va trebui sa construiesti un pachet de carti compus atat din vraji, cat si din creaturi, pe care va trebui sa le folosesti pe campul de lupta pentru a-ti invinge adversarul.

Odata ce jocul a inceput, va trebui sa folosesti cu intelepciune diversele carti din pachetul tau pentru a invada tabara adversa, respingand in acelasi timp atacurile inamice. Simplu in aparenta, acest titlu ascunde o profunzime tactica si tehnica care l-a propulsat deja pe scena eSports.

Animal Crossing: Pocket Camp

Tom Nook se aseaza confortabil in smartphone-ul tau! Succesorul lui Animal Crossing: New Leaf de pe 3DS si o alternativa excelenta la Animal Crossing: New Horizons atunci cand nu ai Nintendo Switch la tine, Animal Crossing: Pocket Camp este versiunea mobila a uneia dintre cele mai captivante si mai kawaii francize Nintendo.

In Animal Crossing, esti liber sa-ti amenajezi spatiul asa cum crezi de cuviinta si sa te imprietenesti cu cine vrei: este un simulator de viata in stil Nintendo, pe cat de relaxant, pe atat de consumator de timp! De data aceasta, scopul este de a va personaliza tabara cu obiecte si mobilier, de a socializa cu ceilalti sateni (animale antropomorfe) si de a indeplini misiuni zilnice.

De asemenea, va trebui sa colectezi resurse pentru a obtine recompense aleatorii. Chiar daca jocul insista uneori un pic prea mult pe microtranzactii (free-to-play obliga) si chiar daca plasamentul este mai limitat decat in versiunile de consola, Animal Crossing: Pocket Camp este jocul ideal pentru a trece timpul si a te relaxa.

Pac-Man 256

Creat cu ocazia celei de-a 35-a aniversari a lui Pac Man, acest joc il transforma pe eroul “rotund ca un balon si mai galben decat o lamaie” intr-un alergator destul de inteligent si de reusit. Un succes care nu datoreaza nimic intamplarii, deoarece Bandai Namco si-a unit fortele cu Hipster Whale (mega-succesul Crossy Roads, adica ei) pentru aceasta ocazie.

Folosind anecdota celui de-al 256-lea nivel al lui Pac Man (un nivel cu bug-uri din versiunea arcade), acest titlu il lanseaza pe Pac Man intr-o cursa fara sfarsit pentru a scapa de fantome si de bug-ul celor 256 de nivele care devoreaza incet-incet lumea din spatele lui Pac Man.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like