Cum a reusit sa se vindece Vanessa Youness Amal?

0 Shares
0
0
0

Cum a reusit sa se vindece Vanessa Youness Amal?Vanessa Youness Amal este persoana cunoscuta in Romania, in primul rand datorita faptului ca a reusit sa se vindece dupa ce a fost diagnosticata cu o boala despre care se spune ca nu are leac, si anume scleroza multipla.

Totul a inceput in perioada in care se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, atunci cand avea doar 22 de ani. Intr-o seara, a cazut pierzandu-si cunostinta, si nu a reusit sa isi revina decat a doua zi dimineata.

A decis sa mearga de urgenta sa isi faca un RMN, insa socul a fost unul mare atunci cand a primit diagnosticul de scleroza multipla, o boala fara leac, si foarte greu de gestionat. Scleroza multipla este o boala neurologica care afecteaza mai mult de 2,4 milioane de persoane in intreaga lume. Este una dintre principalele cauze ale dizabilitatii la adultii tineri.

De obicei, boala este intai experimentata ca un episod de vedere incetosata, amorteala sau furnicaturi in brate sau picioare. Aceste simptome de obicei se reduc pentru o perioada de timp, doar pentru a reaparea sau prezenta in alte forme, cum ar fi durerea, paralizia, oboseala, gandirea incetinita sau problemele de memorie.

Cea mai des intalnita forma de scleroza multipla apare ca episoade ciclice de recidiva si remisiune, dar trebuie precizat ca boala se poate manifesta si intr-o forma progresiva neintrerupta, cu severitatea crescanda a simptomelor.

Desi cauza sclerozei multiple ramane necunoscuta, stim despre o serie de factori care cresc riscul. Sexul, de exemplu, are un efect mare: incidenta la femei este de trei ori mai mare decat la barbati. De-asemenea, genetica joaca un rol, dar nu pare sa existe unul care sa fie in intregime responsabil pentru boala. Mai degraba, multe gene diferite par sa contribuie cu un risc mic.

Simptomele sclerozei multiple sunt cauzate de un esec al celulelor nervoase din creier si maduva spinarii, care nu mai pot sa transmita semnalele in mod normal.

Mai multe procese contribuie la aceasta transmitere anormala a semnalului, dar un declansator cheie este pierderea unei substante grase care se infasoara in mod normal si izoleaza fibrele nervoase, cunoscute sub numele de mielina. Cand cantitatea de mielina din jurul unei fibre nervoase scade, viteza si eficienta semnalizarii sunt reduse drastic.

Prevenirea pierderii mielinei sau promovarea regenerarii acesteia ar putea pastra functia celulelor nervoase si le poate impiedica sa devina ireversibil deteriorate. Dar declansatorul pentru debutul pierderii de mielina este slab inteles, deoarece majoritatea oamenilor incep sa aiba simptome la mult timp dupa ce aceasta incepe.

Odata stabilita pierderea mielinei, sistemul imunitar raspunde gresit la substanta ca strain, distrugand-o ca si cum ar fi un agent patogen invadator.

Acestea sunt asadar cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in legatura cu boala avuta de Vanessa Youness Amal. Din fericire, ea a fost sustinuta de catre doctorul Stefan Stangaciu, cel care prin protocolul lui de tratament prin apifitofarmacie, a reusit sa o ajute pe Vanessa Youness sa opreasca evolutia sclerozei multiple, si sa isi vindece leziunile.

Practic, a fost reusit imposibilul, iar Vanessa Youness Amal s-a vindecat de o boala fara leac. A dorit sa fie alaturi de alti pacienti, si a demarat proiecte de antreprenoriat social in acest sens (Fundatia Youness, Clinica Youness sau Fondul de Investitii Youness).

A scris de-asemenea alaturi de medicul care a salvat-o, cartea “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, prin care povesteste cum s-a tratat pas cu pas pentru a se vindeca.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like