Cum sa alegi aplicele de perete?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi aplicele de perete?Atunci cand discutam despre corpuri de iluminat locuinta, cu siguranta trebuie sa facem referire si la aplice perete de interior, care se pot potrivi perfect in fiecare incapere a locuintei tale.

Accesand www.magazinlustre.ro, vei putea sa descoperi o multime de asemenea corpuri de iuminat, asa ca in continuare vom vedea care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont pentru a face alegerile corecte.

Este foarte important sa tii cont de efectul de lumina pe care doresti sa il obtii in fiecare incapere a locuintei. Se pot gasi aplice de perete in diferite forme si lumini, care creaza efecte de lumina in functie de preferintele tale.

De exemplu, iti poti indrepta atenta spre aplice de perete care orienteaza conul de lumina in sus. Aceste corpuri de iluminat indreapta lumina spre tavan si creaza un efect care atrage atentia in partea superioara a locuintei. Cu cat corpul de iluminat este mai jos pozitionat pe perete, cu atat imprastie mai multa lumina pe partea superioara a peretelui si pe tavan. Daca iti doresti sa creezi falsa impresie ca ai o camera mai mare, acesta este corpul de iluminat perfect.

Te poti orienta deasemenea chiar si spre aplice de perete care orienteaza conul de lumina in jos, iar acest tip de corp de iluminat este ideal pentru a le oferi peretilor acea perdea de lumina orientata spre partea inferioara.

Cu cat corpul de iluminat este asezat mai sus, cu atat lumina va fi mai dispersata in partea de jos, inspre podea. O asemenea aplica este ideala atunci cand vrei sa creezi o atmosfera calda si primitoare in incapere.

Tot pentru interiorul locuintei iti poti indrepta atentia spre aplice care orienteaza in sus si in jos lumina. Aceste corpuri de iluminat este special creat pentru ca lumina sa fie impartita atat prin partea de jos cat si prin partea de sus. Aplicele de acest tip orienteaza lumina in ambele directii si se poate pozitiona in functie de zona in care iti doresti sa ai mai multa lumina. De mentionat este faptul ca un asemenea corp de iluminat ii ofera o atmosfera echilibrata incaperii pentru ca poate distribui in mod egal lumina.

Poti opta deasemenea pentru o aplice de perete tip lumanare, care dupa cum si numele spune, este creata in asa fel incat sa se asemene cu suporturile pentru lumanarile din ceara. Un asemenea corp de iluminat ti se potriveste perfect atunci cand iti doresti sa ai o locuinta amenajata in stilul rustic. Cele mai multe asemenea corpuri de iluminat sunt confectionate din fier forjat sau din lemn, si folosesc becuri cu o putere mica pentru ca atmosfera din incapere sa fie intima.

Deasemenea te poti orienta si spre aplice de perete de tip led, care ofera lumina decorativa, ambientala dar si consistenta. Cele mai mari avantaje pe care le au aceste corpuri de iluminat sunt eficienta, si durabilitatea, insa nu trebuie sa uitam ca acestea sunt si foarte economice.

Nu in ultimul rand www.magazinlustre.ro iti ofera posibilitatea de a alege aplice de perete tip neon, atunci cand ai nevoie de corpuri de iluminat care sa iti ofere in incapere o lumina foarte puternica. Poti opta pentru un asemenea corp de iluminat in bucatarie de exemplu sau in camera pe care o folosesti pe post de spatiu de lucru.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like