De ce avem nevoie de limba engleza?

0 Shares
0
0
0

de-ce-avem-nevoie-de-limba-englezaLimba engleza este o limba germanica ce isi are originile in Anglia si care in prezent este limba materna pentru cei mai multi locuitori ai Australiei si ai Canadei, ai Irlandei si Noii Zeelande si ai Statelor Unite ale Americii care sunt cunoscute si sub numele de anglosfera. De aceea noi va recomandam sa va dati copiii la cursuri engleza copii.

Limba este utilizata intensiv ca si limba secundara ori ca limba oficiala in lume, mai ales in tarile care au facut parte din Commonwealth cum ar fi India, Pakistan, si Africa de Sud, dar si in alte organizatii internationale.

Engleza moderna se numeste de cele mai multe ori lingua franca mondiala. Engleza este o limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiei, afacerilor, aviatiei, stiintei, diverstismentului, diplomatiei si radioului.

Influenta din Imperiul Britanic e si motivul principal pentru a raspandi initial limba dincolo de regiunea Arhipelagului Britanic. Dupa cel de al doilea razboi modial influentele economice si culturale in crestere ale SUA au accelerat profund raspandirea limbii engleze. In zilele normale de scoala, in jur de un miliard de oameni au invatat intr-o forma sau in alta limba engleza.

A sti limba engleza este necesar pentru a lucra in anumite domenii si pentru a avea anumite profesii ori ocupatii. Rezultatele acestor necesitati sunt ca mai mult de un miliard de oameni din toata lumea vorbesc in engleza cel putin la nivel basic.

Va vom spune si un fapt ce care deja il stim toti: a sti limba engleza e o necesitate in prezent. A sti aceasta limba va va oferi atat voua cat si copiilor sansa de a avea un viitor mult mai bun.

Indiferent ce motive aveti pentru a invata engleza va trebui sa stiti ca miturile care spun ca engleza este grea si ca are o gramatica foarte complicata sunt doar mituri. Limba aceasta poate sa fie invatata fara a face mari eforturi intr-un timp scurt si desi pare greu de crezut poate sa fie invatata intr-un mediu interactiv placut.

Daca v-ati hotarat sa porniti la drum si sa invatati engleza si sa va perfectionati cunostintele pe care deja le aveti noi va felicitam. Cu aceasta ocazie va oferiti sansa de a avea un viitor mult mai bun si sansa de a avea locul de munca si cariera pe care v-o doriti si poate si posibilitatea de a comunica simplu in limba engleza atunci cand sunteti in vacante ori la locul de munca fara sa va simtiti incomod cand va ganditi ca puteti sa faceti greseli sau sa fiti intelesi gresit.

In cazul in care pe drumul pe care ati pornit aveti nevoie de ajutor si de indrumare ori raspansuri la intrebarile pe care le aveti cu privire la invatarea limbii engleze profesorii va stau la dispozitie si ar trebui sa nu ezitati sa ii intrebati ori de cate ori aveti nelamuriri si noi va vom ajuta sa invatati limba engleza cat mai bine si cat mai corect.

Nu ezitati sa va apucati de invatat doar pentru ca vi se pare ca e greu.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like