Idei de dezvoltare a aplicatiilor mobile in 2021

0 Shares
0
0
0

Idei de dezvoltare a aplicatiilor mobile in 2021Conditiile actuale impun cerinte care sa satisfaca nevoile pe care le au oamenii, iar tehnologia trebuie sa se adapteze in functie de cerintele acestora. Astfel, dezvoltatorii de aplicatii mobile ar trebui sa tina seama de ceea ce se cere, iar cateva idei in acest sens se regasesc mai jos.

Platforma video colaborativa

Din cauza pandemiei, multe companii s-au confruntat cu multe probleme in ceea ce priveste atingerea consumatorilor lor. In consecinta, a crescut cererea de instrumente de comunicare si colaborare. Dar majoritatea instrumentelor limiteaza intreprinderile sa gazduiasca evenimente live intr-un fel sau altul. Din acest moment apare in ecuatie platforma video colaborativa.

Cand dezvolti o platforma video colaborativa, le oferi utilizatorilor un mod robust de gazduire a sesiunilor de intrebari si raspunsuri, in care utilizatorii isi pot inregistra raspunsurile in videoclipuri scurte. Platforma adauga muzica, grafica, culori si multe altele videoclipului pentru a-l face sa para mai profesionist. Companiile pot partaja acest videoclip pe canalele de socializare si isi pot extinde acoperirea. O astfel de aplicatie sau platforma ii ajuta pe utilizatori sa inoveze modul in care creeaza videoclipuri.

Aplicatie mobila pentru televizoare inteligente

Aplicatiile mobile pentru televizoarele inteligente sunt solicitate, deoarece ofera numeroase avantaje, inclusiv o mai buna acoperire pentru clienti, o experienta excelenta a marcii si o experienta de utilizator imbogatita. Poti sa o consideri ca o idee de pornire si sa castigi o avere prin livrarea unei aplicatii care poate fi accesata de pe mai multe platforme. Asadar, poti incepe sa dezvolti o aplicatie mobila pentru televizoarele inteligente chiar acum.

Poti avea o astfel de aplicatie si pe un telefon mobil Samsung si va functiona foarte bine. sunt aplicatii special concepute care functioneaza cu toate televizoarele inteligente si care leaga telefonul la ele inclusiv pentru streaming. Cu ajutorul acestor aplicatii iti va fi mult mai usor sa iti conectezi televizorul la telefon pentru a afisa pe ecranul de la TV imagini si clipuri de pe telefon.

Aplicatia Live Commerce – ideea aplicatiei la cerere

O aplicatie de comert in timp real este o noua idee de aplicatie de telefonie care ii ajuta pe utilizatori sa cumpere in timp real in intreaga lume in timp ce stau acasa. Aplicatia comerciala de streaming video este disponibila in doua categorii: una este aplicatia vanzator si alta este aplicatia cumparator. Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa interactioneze cu vanzatorul magazinului si sa ia decizia de cumparare in timp real, in timp ce stau la cativa kilometri distanta.

Aplicatie pentru retele sociale numai pentru voce

Retelele sociale bazate pe text sunt in regula, dar retelele sociale bazate pe voce pot fi o alternativa naturala. Mai mult, oamenii asculta mai multe audio decat oricand, iar piata este propulsata de noua unda audio. Deci, de ce sa nu creezi o platforma care sa permita creatorilor sa interactioneze cu ascultatorii lor in timp real. Clubhouse a aparut recent ca aplicatia de social media pentru voce, iar utilizatorii trec peste ea. Deci, daca vrei sa dezvolti o aplicatie unica, aceasta idee este o incercare obligatorie.

 

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.