Lanterne de top pentru orice utilizare

0 Shares
0
0
0

Lanterne de top pentru orice utilizareIluminarea este un subiect atat de subapreciat. Cu totii, suntem obisnuiti cu luminina prin simpla apasare a unui intrerupator. De fapt, am devenit atat de obisnuiti sa fim capabili sa vedem totul in fața noastra incat la un moment dat acest lucru e parca “de la sine”. Intr-adevar, lumina este un instrument atat de important, oriunde si cu siguranta nu mai este un lux, ca inainte.

Chiar si dezastrele teribile ale naturii ne reamintesc ca trebuie sa fim pregatitii pentru ce e mai rau.

Deci, scapati de perceptia naina ca veti beneficia intotdeauna de luxul iluminarii, si pregatiti-va. Iata o lista cu lanternele de top pentru orice tip de utilizare, functie, si circumstanta in care aveti nevoie de ele, fie ca e vorba de lanterne obisnuite,atasabile, utilitare, sau profesionale:

Lanterne obisnuite- cea mai populara categorie. Aceste lantern reprezinta fuziunea dintre compact, durabil, si versatil,precum cei care le folosesc, avand nevoie de o sursa de lumina care o pot transporta fara efort, dar utilizabila intr-o varietate de situatii.

Fie ca lucrati in tura de noapte sau va aflati frecvent printre cladiri illuminate slab, iata care sunt  lanternele de top obisnuite: Inova X1 – cea mai buna la cel mai bun pret, Fenix LD12 –lanterna de buzunar buna la toate; Sunwayman V11R “révolution” – puterea “obitoare” la dimensiuni mici; Surefire E2D “Defender”- cea mai buna lanterna tactica”obisnuita” .

Lanterne atasabile -pentru cei care lucreaza de multe ori sub acoperirea intunericului, dar nu isi pot permite sa aibe mainile ocupate,datorita carui fapt trebuie elaborate alte solutii. Deci, daca sunteti pe campul de lupta, intr-o misiune, sau practicati ciclism montan sau explorari in week-end, o unealta ce veti dori mereu sa o aveti la indemana (sau pe cap) este o lanterna atasabila .

Pe casca,cadru, sau ghidon, o lanterna de calitate va poate ilumina calea, tine departe de pericol, sau pur și simplu sa maximizeze experienta dvs. examinand diferite tipuri, acestea trei a fi lanternele sunt printre cele de top din industrie: Spark SD6-500CW- sursa atasabila oricarui support, Surefire Minimus – lumina tactica cu adevarat hands-free si Nitefighter BT40 – lanterna cea mai tare cu iesire luminoasa de campioana.

Lanterne utilitare – fie ca se afla in dulapul dvs, langa pat, in trusa de scule, sau la curea, acestea sunt lanternele care vrei mereu sa le ai la indemana. Vorbim de lanterne cu putere de iluminare mare, capabile, si utile care sunt nu sunt deloc fragile si gata sa va serveasca oricand. Iat si cateva exemple:

Dereelight Nightmaster XR-E – cel mai puternic “far” in mainile dvs, Malkoff Hound Dog – cea mai buna sursa de lumina de dimensiuni medii cu care sa ajungeti cat mai departe. AE Light AEX25 – mega-lumina testata in timp.

Si in final, ultima categorie de lanterne de top sunt lanternele profesionale; acele lanterne cu caracteristici sau detalii care intr-adevar surprind, uimesc, sau impresiona. De la lasere la opere de arta, aceste lanterne de specialitate sunt create in numele inovarii si uneori firtand limitele.

De exemplu Wicked Laser Arctic cu Phosforce Attachment. Atunci cand va ganditi la lumea lanternelor, rareori o considerati a fi domeniul inovarii. Dar Wicked Laser a transformat ideile preconcepute cu atasamentul Phosforce pe modelul lor Arctic, facand astfel ca acest instrument sa fie pe lista de lanterne profesionale de top.

Sau Orbita Lighthouse – eleganta lanterna multifunctionala cu sase moduri diferite de iluminare, inclusiv unul in care puteti activa toate cele opt LED-uri laterale, creind impresia de lumanare, care este perfecta pentru citit sau mentinerea unui fascul luminos slab pentru mai mult timp.

Dar mult mai atragator decat modurile sale de iluminare este stilul sau. Orbita ofera lumina sub cinci forme diferite, inclusiv din otel inoxidabil, fibra de carbon, si trei specii exotice de lemn diferite, permitandu-I astfel sa se conformeze propriului dvs stil. Este lanterna de lux ideala de pe noptiera ta.

Nu face exceptie nici, Prometheus Alpha – lanterna extrem de rafinata pentru cei care apreciaza maiestria si calitatea. Cand ne gandim la lantern profesionale, foarte putine impresioneaza artistic, dar Prometeu Alpha este exceptia, nu regula. Realizata manual si cu precizie de artizan, Alfa este una dintre cele mai atragatoare lantern care le-am vazut, si tocmai de aceea o putem include in lista de lanterne de top.

Ati gasit una care se vi se potriveasca prfect? Știti ce lanterna va doriti pentru masina dvs? Casa dvs? Sau poate trusa de prim ajutor?  Sa fii pregatit este mereu important, si de aceea va punem la dispozitie o varietate de lanternele, la preturi convenabile sio diversitate de categorii pentru a se potrivi nevoilor, bugetului, si stilului dvs chiar aici:

Speram doar ca, asa cum am devenit mai constienti de cat de valoroasa este lumina, vom fi mai receptivi la pregatirile pentru situatii in care aceasta nu va mai fi acolo.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like