Profiti deplin de conectivitatea ta la internet?

0 Shares
0
0
0

Profiti deplin de conectivitatea ta la internet?
Daca intampinam o problema aparuta cu conexiunea de net apelam imediat la firma cu care avem contractul pentru asistenta, iar daca aceasta nu se rezolva sunam la reparatii LG pentru orice problema de harware.

Tethering & networks este o optiune ce iti permite sa iti configurezi singur si oricand retelele, conectivitatea si VPNs. Tine minte ca pachetele de date depind de firma care iti asigura conexiunea telefonica. Adesea acestea sunt limitate si costuri suplimentare pot aparea daca sunt depasite.

Folosind cablul USB: Iti poti folosi telefonul pentru a produce o conexiune de internet pentru un calculator prin activarea pachetelor de date si conectarea lor cu un cablu USB. Nu poti accesa memoria telefonului tau cand folosesti imparti pachetele de date prin USB. Conecteaza-ti telefonul la calculator cu un cablu USB.

1)    Din ecranul Acasa, apasa pe Apps -> Sethings -> Network tab -> Tethering -> USB tethering

2)    Apasa USB tethering pentru a muta butonul pe On si apoi apasa OK pentru a confirma.

Performanta poate varia in functie de numarul de dispozitive conectate, dar si de alti factori.

Folosind Mobilul: Poti sa activezi sau sa dezactivezi accesul la pachetul de date pe mobil: Din ecranul Home, apasa Apps -> Sethings -> Network tab -> More -> Mobile networks. Deasemenea, mai exista optiunea Mobile Hotspot care iti permite sa iti transformi telefonul intrul hotspot mobil. Cand aceasta optiune este activata, poti imparti din pachetele tale de date prin Wi-Fi. Pentru aceasta:

1)    Din ecranul Home, apasa Apps -> Sethings -> Network tab -> Tethering -> Mobile Hotspot

2)    Introdu o parola personalizata si apasa Enable. Dupa un moment, mobilul tau va crea o retea Wi-Fi (SSID), permitandu-ti  sa conectezi alte dispozitive la ea.

3)    Pentru a schimba setarile Hotspotului mobil: apasa Mobile Hotspot -> Set up Mobile Hotspot -> in casuta de dialog care se deschide configura optiunile -> apasa Save.

Nume Wi-Fi (SSID) – poti schimba SSID; acesta este numele pe care il vad ceilalti cand cauta o retea Wi-Fi pentru a se conecta.

Security – selectezi din lista Open, WPA PSK sau WPA2 PSK

Password – campul este vizibil cand parola este ceruta. Introduci o parola, pe care apoi va rebui sa o introduci pe orice dispozitiv care se conecteaza la hotspotul tau. Poti alege daca doresti sa sa ti se arate parola sau nu.

Max users – poti seta un numar maxim de pana la 8 dispozitive care se pot conecta la hotspotul tau

Broadcast channel – alegi frecventa pe care doresti sa transmiti

Folosind Bluetooth: Din ecranul Home, apasa Apps -> Sethings -> Network tab -> Tethering -> Bluetooth tethering -> On. Prin Bluetooth pachetele de date pot fi activate doar daca esti conectat la retea de internet activa.

Folosind VPN: de pe telefonul tau poti adauga, seta si administra retelele virtuale private (VPNs) care iti permit sa te connectezi si sa accesezi resurse din interiorul unei retele locale sigure precum cea de la serviciul tau. In functie de tipul de VPN pe care il folosesti la serviciu, poti fi necoit sa introduci anumite date sau sa instalezi certificate de securitate inainte sa te poti conecta la reteaua companiei. Aceste informatii le poti afla de administratorul retelei.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.