Sfaturi pentru crearea unui site de calitate

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru crearea unui site de calitate
Inca dim momentul in care incepem sa cream un site,  modul in care acesta este aranjat poate sa faca diferenta intre succesul sau esecul sau.

In ceea ce priveste etapa de web design succesul unei pagini web se intelege prin numarul de cereri de oferte sau de comenzi pe care le genereaza un site.

Pentru a avea un site de succes va recomandam sa apelati la servicii web design.

Desi mijloacele de promovare pe care le utilizati sunt eficiente si aduc trafic pe site vanzarile se pot opri daca vizitatorii nu sunt convinsi de aspectul site-ului si de informatiile aflate pe el.

Va oferin in continuare 8 sfaturi pentru design care pot sa fie aplicate din etapa de crearae.

Logoul este un element definitoriu pntru o afacere. Trebuie sa se afle pe toate paginile in general in coltul din stanga pentru a fi primul element vazut pe site. In logo trebuie sa se fie si link spre prima pagina a site-ului. Un site prin care nu se poate naviga usor  sau care nu prezita intuitiv serviciile si produsele va avea doar de pierdut.

Va recomandam ca indiferent de ce afacere aveti sa luati in calcul in etapa in care creati site-ul regula celor 3 click-uri. Indiferent de unde v-ati afla in site trebuie sa va aflati la maxim 3 clickuri dinstanta de formularul prin care sa cereti oferta sau prin care plasati un produs in cosul pentru cumparaturi.

Un site care are mult text este respins rapid de utilizatori. Motivul e simplu. Nivelul de informatie de pe internet este coplesitor sau ne pierdem rapid rabdarea in momentul in care incepem sa citim blocuri mari de text.

Daca aveti un site care are nevoie de descrieri amanuntite pentru servicii si produse va recomandam sa lasati si zone libere intre paragrafe si sa nu faceti paragrafele foarte lungi.

Imaginile sunt foarte valoroase pe un site. Indiferent ca vindeti servicii sau produse este recomandat sa utilizati fotografii profesionale pe care sa le inserati in paginile pentru prezentari. Fotografiile va ajuta mult si in protofoliu si puteti sa prezentati lucrari ce au fost realizate anterior in galerii foto.

Tineti cont si de fonturile folosite. O regula esentiala de design este sa utilizati un font care sa corespunda cu logoul pentru a respecta brandingul afacerii. De asemenea, dupa ce creati site-ul va recomandam sa il testati in mai multe browsere si pe mai multe calculatoare.

Atat fontul cat si designul trebuie sa se vada foarte bine pe toate. In cazul in care nu respectati regula este posibil sa pierdeti clienti si nimeni nu isi doreste asa ceva.

Chiar daca in trecut aplicatiile flash erau in trend si ofereau designuri interactive in prezent utilizatorii nu au rabdare sa stea si sa astepte sa se incarce un site si puteti sa il vedeti pe mai multe dispozitive, acesta fiind si motivul pentru care acest site trebuie sa fie realizat in tehnologii care sa se potriveasca pentru orice tip de sistem de operae si care sa se incarce rapid pe toate dispozitivele.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like