Top jocuri de tip FPS in 2022

0 Shares
0
0
0

Pe PC, in afara de jocurile de strategie, cele mai distractive jocuri sunt shooter-urile dintr-o perspectiva subiectiva. Aceste jocuri precum shooterele nu sunt niciodata cele mai bune pe smartphone-uri si tablete unde toate comenzile sunt ecrane tactile, cel putin pana acum.

Problema nu a fost niciodata grafica, ci cum se poate juca un persoana, cum sa mute personajele fara sa se blocheze. De fapt, dezvoltatorii de jocuri pentru Android si iPhone au reusit sa gaseasca modalitati de a crea jocuri FPS, care sunt 3D si foarte distractive.

In aceasta lista se afla primele 8 jocuri cu impuscaturi pentru telefoane si tablete Android si iPhone pe baza recenziilor si a preferintelor gamerilor. Acestea sunt de asemenea gratuite si disponibile pe Samsung, LG, Huawei, Motorola etc.

  • Call of Duty mobil gratuit, cel mai bun joc shooter si battle royale pe Android si iPhone, revizuit exclusiv pentru acest lucru.
  • Shadowgun War Games shooter 5 vs 5 asemanator cu Overwatch, foarte interesant, diferit de call of duty pentru ca are un camp de lupta mai mic si utilizatorul nu poate muri imediat.
  • Modern Combat 5: Blackout este unul dintre cele mai bune shootere realizate vreodata pentru smartphone-uri si tablete si, deoarece este gratuit de instalat, merita verificat. Are o grafica excelenta si surprinzatoare, este neteda si rapida si are o poveste foarte convingatoare in modul single-player si optiuni multiplayer dinamice, in care echipele de jucatori se confrunta in batalii, clasamente, chat-uri si multe altele.
  • NOVA Legacy este un alt joc FPS grozav, cu un mod online competitiv si o multime de jocuri pentru un singur jucator in care utilizatorul face fata invaziilor extraterestre si se poate juca gratuit. Gameplay-ul este simplu, dar intriga este foarte intriganta, iar povestirea in profunzime prin video imbogateste experienta generala a jocului.
  • Dead Trigger 2, unul dintre cele mai populare jocuri din catalogul de jocuri pentru mobil, este al doilea episod al celui mai amuzant si infricosator shooter cu zombi. Grafica este pur si simplu de neegalat, iar jocurile devin si mai efemere pe dispozitivele cu procesoare NVIDIA. In Dead Trigger 2, jucatorii trebuie sa supravietuiasca si sa lupte impotriva zombiilor in orice mod este necesar. De data aceasta, insa, nu se joaca singur, ci in multiplayer, unde povestile tuturor participantilor au loc in timp real.
  • Frontline Commando: DDay este un joc cu impuscaturi gratuit pe iOS si Android. Utilizatorul joaca in scenele oribile ale celui de-al Doilea Razboi Mondial si indeplineste multe misiuni pentru a-i invinge pe germani. Persoanelor carora le place stilul Call of Duty, acesta este jocul perfect si merita sa vada celelalte jocuri din seria Frontline Commando, unul dintre cele mai bune.
  • Shadowgun: este un joc multiplayer in care utilizatorul provoaca alti jucatori din intreaga lume. Poate fi jucat in modul deathmatch sau lupte pe echipe.
  • Deer Hunter este un joc de impuscaturi foarte dragut si realist, plasat intr-o zona deschisa in care utilizatorul trebuie sa vaneze animale. Fara razboaie si fara zombi, doar un simulator de vanatoare sportiva care nu va rani pe nimeni intr-un joc video.

Daca nu va puteti juca din cauza ca telefonul nu mai functioneaza corect, vizitati reparatii Samsung Bucuresti.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.