Transparenta PSD Campia Turzii marca Petre Pop

0 Shares
0
0
0

10599667_10201396384111536_959962002918153400_n

Haideti sa va zic o povestioara super amuzanta despre “diplomatie” si despre “transparenta” PSD-ista! Sunt prieten cu multa lume in orasul asta si ii respect pe toti indiferent de apartenenta lor politica sau etnica si/sau religioasa.

Am prieteni de o viata tigani, unguri, romani, sasi si,  mai mult ortodocsi, catolici, reformati, pocaiti, si ca sa vedeti am prieteni buni si in PSD, PNL, PDL, etc…cu cate combinatii de initiale doriti. 

Sunt recunoscut ca fiind de dreapta clar, dar asta nu inseamna ca nu e o placere sa dezbat intelectual si prieteneste cu cei de stanga. Intotdeauna asa a fost! Eu si fata de Petre Pop am un respect deosebit pentru multe proiecte bune pe care le-a facut in oras pentru tineret!

Am si colaborat cu el pe vremuri cand lucram la radio cu multa placere si prietenie! Era un personaj pozitiv pentru orasul nostru si in special pentru tinerii din orasul nostru! Trebuie sa il felicit cu mare drag pentru clubul de sah care stiu ca e initiativa lui…. Dar ca si in alte cazuri oamenii se schimba odata cu trecerea anilor si schimbarea functiilor!!

Eu si pe Facebook sunt prieten cu multi din PSD pe care ii respect si stimez deopotriva, stiu ei care sunt! Petre Pop a postat acum cateva minute o chestie interesanta , permiteti sa citez :

“SOCIAL DEMOCRATII, SPRIJINA INFIINTAREA UNOR NOI LOCURI DE MUNCA IN CAMPIA TURZII.

CUM?….. PRIN INFIINTAREA PARCULUI INDUSTRIAL TETAROM V LA CAMPIA TURZII!!!

Organizaţia P.S.D. Câmpia Turzii şi consilierii locali ai partidului iau poziţie publică referitor la achiziţionarea terenului şi înfiinţarea parcului industrial TETAROM V în municipiul nostru.
Acest deziderat a făcut şi face parte din programul de dezvoltare economică a oraşului nostru, şi care, în acest moment, reprezintă o necesitate stringentă.

Situaţia economică existentă, reducerea dramatică a activităţii celui mai important agent economic din zonă – Combinatul metalurgic – face ca numărul de şomeri existenţi în oraş să fie din ce în ce mai mare.
Problemele sociale generate de acest segment economic se pot agrava, dacă anumite formaţiuni politice din localitate se opun constant demersurilor întreprinse de administraţia locală pentru achiziţionare a terenului existent în Câmpia Turzii.

Vă putem informa că mai mulţi agenţi economici şi-au exprimat dorinţa de a cumpăra teren în spaţiul viitorului parc industrial şi de a demara activităţi economice.

Partidul Social Democrat împreună cu formaţiunile politice PC, PPDD, UDMR, care sprijină acest demers se opune cu fermitate reamplasării viitorului parc industrial în zona localităţii Luna, sau în alte localităţi din judeţ, fapt care ar duce la un dezechilibru economic, social şi financiar pentru municipiul Câmpia Turzii.

Ne dezicem cu fermitate de posibilele demersuri şi luări de poziţie făcute de partidele aflate acum în opoziţie pe baza acestui demers!

Un motiv în plus de demarare a acestui proiect este şi faptul că, C.J. Cluj a alocat fondurile necesare administraţiei locale în vederea cumpărării terenului, fonduri care dacă nu sunt folosite, vor fi redirecţionate spre acelaşi proiect, dar în alte localităţi din judeţ.

Demersul nostru public este acela de a informa corect locuitorii oraşului nostru despre situaţia reală referitoare la acest subiect. 
Campia Turzii, 20 august 2014.
PRESEDINTE PSD CAMPIA TURZII,
Petre POP”

Pana aici totul perfect ! maine se stie ca e din nou sedinta de consiliu in care se incerca schimbarea din functie a viceprimarului Dorin Lojigan, acuzat in mod special ca se opune cumpararii unui teren pentru infiintarea unor locuri de munca!

Stiind toate lucrurile astea si … putin mai multe de prin Cluj( se vorbeste pe la colturi :)) am scris in zeflemea chiar ca un cetatean liber al acestui oras urmatoarele : “dar despre interesele din spatele cumpararii acelui teren la suprapret nu se zice nimic? Sa insist?:)”

Considerati cum vreti rauvoitor, atacator, instigator, masluitor, si alte cuvinte cu ..tor acest mesaj dar nu mi se pare nici pe departe ca jigneste pe cineva! In cateva minute aveam 3 like-uri de la alti cetateni si apoi boom … ia-ma de unde nu sunt.. OOPS zic mi s-a stricat Facebook, ca altfel nu se poate explica dar postez din nou : “mi-ati sters comentariul .. tare asta“.

Greseala fatala, a mea evident … mi-a fost banat contul!!! Si asta vine din partea City Managerului orasului in care locuiesc in anul binecuvantat 2014! Va vine sa credeti ?

E simplu de tot : daca orice “nataflet” asa cum cu mandrie recunosc ca sunt, un neica nimeni, un zero barat sau mai bine zis UNU’ , publica si el un comentariu de 2 lei mai mult de distractie decat din alte motive si creaza o asemenea panica si un efect atat de brusc din partea “atotputernicului” City Manager si sef la cel mai mare partid din oras atunci in cazul unui atac concentrat cu forte pe masura ce o sa faca ? o sa traga cu mitraliera! 🙂 🙂 🙂

Petre Pop esti tanar, esti din generatia mea cea care e “blestemata” de istorie sa reconstruiasca tara asta ! Revino-ti si da-i in masa pe “tovarasii” aia batrani! Vremea lor a trecut!

Hai sa discutam intre noi, sa fim prieteni si sa ne contrazicem constructiv! Uita de sloganul care ne-a distrus 70 de ani de istorie ” Cine nu e cu noi e impotriva noastra” ! Te rog ca cetatean, ca si fost colaborator si ca daca vrei ca prieten ! Hai sa invatam sa comunicam DEMOCRATIC!

Sigur ca daca s-a intamplat asta mi-am permis sa repostez chestia la mine pe cont sa poata sa isi exprime parerea tot cetateanul . Si chiar va rog sa o faceti … promit ca nu veti fii stersi si banati ( asta doar daca pastrati comunicarea in limitele decentei si a bunei cresteri). Gasiti postarea aici !

PS : sper din toata inima sa nu mi se ia acest articol ca rauvoitor sau jignitor! Nu e intentia mea de a  jigni pe nimeni, doar observ, remarc si notez!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like