Uluitor! Combinatul ISCT taiat la fier vechi cu acceptul scris al Primariei Campia Turzii!!!

0 Shares
0
0
0

Combinatul ISCT taiat la fier vechi cu acceptul scris al Primariei Campia TurziiAceasta poveste mi se pare pe cat de reala pe atat de cutremuratoare. Dragii mei ghiriseni, as fi vrut sa nu va dau niciodata o astfel de veste, dar din pacate ea se arata a fi adevarata! Aceasta ancheta a inceput ca urmare a unei informari venite din partea unui om important in organizatia PSD Campia Turzii( deci mai exista si PSD-isti de buna credinta!!!).

Daca dansul, (al carei identitate am promis sa nu o divulgam sub nici o forma), ar fi tacut probabil ca nici nu am fi stiut vreodata ca d-l primar Radu Hanga a semnat in data de 26 august anul curent, Autorizația de desființare nr 7/26.08.2014, probabil cel mai abominabil act semnat vreodata de pe fotoliul de primar al urbei noastre. Ce prevede acest act, va intrebati? Ei bine nici mai mult nici mai putin decat AUTORIZAREA de distrugere a Combinatului ISCT si vanzarea lui la fier vechi. Altfel spus distrugerea istoriei noastre, distrugerea locului unde au muncit strabunii, bunicii si parintii nostri timp de aproape 100 de ani!

Nu stiu cum simtiti voi acest lucru, dar pentru mine acest act este o crima impotriva istoriei si cred cu tarie ca un “ghirisan” adevarat nu era capabil sa semneze acest act vreodata! Dupa ce in anul 2003 camarila mafiota PSD-ista condusa de marele infractor (dovedit) Adrian Nastase, a vandut combinatul grupului bolsevic Mechel, acum camarila locala a PSD a terminat pentru totdeauna combinatul acordand dreptul firmei fantoma rusesti Invest Nikarom sa il demoleze si sa il ingroape pentru totdeauna!

Povestea cu asa zisii mari “investitori” rusi a lasat urme adanci in economia noastra! Asa zisii investitori nu sunt altceva decat asasini economici care au venit la noi cu singurul scop de a ingropa industria romaneasca odata pentru totdeauna! Cazul Mechel care a lasat in urma sa din asa zisele mari investitii : aproape 7.000 de locuri de munca desfiintate, 60 de milioane de euro datorii si cinci combinate lasate de izbeliste. A se vedea : Business-story Bilantul aventurii Mechelin Romania.

A urmat apoi vanzarea combinatelor pe un neverosimil pret de 52 euro unei firme fantoma rusesti care trebuia sa “curete” si ce a mai ramas: Lichidare de stoc la “Mechel”: 4 fabrici la 50 de euro.

Toate aceste fapte denota odata in plus cele afirmate transant mai sus : investitorii rusi nu sunt decat niste “asasini economici” care prin intermediul agentilor KGB din spatele gruparii mafiote  a PSD-ului au pus mana pe tot ce au considerat de cuviinta din tara noastra! Nici nu mai este de mirare ca premierul Romaniei, Victor Ponta iese public si apara o companie cu origini ruse , Lukoil, acuzata de procuratura Romaniei de prejudicii de 250 milioane de euro. Fratilor treziti-va odata! Incepeti sa ganditi cu capul vostru legaturile nocive pe care acesti oameni le au!

Eu personal as numi ziua de 26 august ziua de doliu in municipiul nostru!  O zi blestemata in istoria orasului nostru consfintita prin semnarea acestui act absolut odios de catre dl primar Radu Hanga! Rusine sa va fie domnule primar! Veti ramane in istorie pentru asta!

Cand am aflat aceste informatii, am intrebat un inginer constructor daca aceasta decizie de a demola aceste hale este justificabila tehnic si raspunsul sau a venit ferm : ” Asemenea constructii hale de beton cu inaltimea de 35 metri nu ar trebui niciodata demolate. Ele pot fi refolosite in multe feluri cu costuri foarte mici. In ceea ce priveste reconstruirea unei astfel de hale de la 0 costurile sunt imense!

Asadar dragii mei Ghiriseni ce ne mai ramane de facut? Un singur lucru…. sa iesim cu totii la vot pe 2 si pe 16 noiembrie si sa votam oameni mai buni care stiu sa construiasca, nu doar sa distruga! Cum zicea un prieten de al meu pe Facebook : “mai bine neamt decat comunist! “, parafrazand un cantec al lui Cristian Paturca din anul 1990 de la prima mineriada, atunci cand cativa romani adevarati au inteles ce ni s-a intamplat la revolutie . Tatuca Iliescu, bolsevic si KGB-ist renumit i-a numit “golani” si a asmutit minerii pe ei! Ascultati mai jos cantecul si spuneti si voi daca acesti oameni nu au avut dreptate, acesti “frumosi golani ai libertatii noastre”, slavit le fie numele in vecii vecilor!

PS: in curand un material amplu despre un o alta mare “realizare” a PSD : contractul Reif in care orasul Campia-Turzii a pierdut intre 2 si 7 milioane de euro si nimeni nu mai spune nimic! Revenim cu amanunte incredibile!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.