Cand si pentru cine este ideala criolipoliza?

0 Shares
0
0
0

Cand si pentru cine este ideala criolipoliza?
Se stie faptul ca toate persoanele pun accent pe imagine, asa ca pentru a avea o imagine perfecta au nevoie si de un corp perfect.

Ei bine, a avea un corp perfect pentru foarte multe persoane atat de sex masculin cat si de sex feminin, poate sa reprezinte in momentul de fata o misiune aproape imposibila.

Exista persoane care prin exercitiile fizice de la sala de sport si-ar putea modela corpul, mai ales daca ar consuma si suplimente alimentare pentru crestere in masa musculara sau arzatoare de grasimi si aminoacizi, insa aceste persoane nu au timpul necesar pentru a face sport.

Exista persoane care nu au un stil de viata sanatos si care nu au nici un regim alimentar sanatos, asa ca pentru aceste persoane cu siguranta este aproape imposibil sa aiba un corp perfect, insa nu imposibil in totalitate.

De ce? Pentru ca persoanele care nu au timpul necesar pentru a face sport, sau persoanele care nu au un regim alimentar perfect echilibrat, pot totusi sa obtina corpul dorit prin diferite tratamente de remodelare corporala.

Un tratament foarte indicat de remodelare corporala pentru cei care isi doresc un corp frumos conturat este criolipoliza, iar in Romania exista saloane care vand criolipoliza.

Acest tratament revolutionar se realizeaza cu ajutorul unui aparat criolipoliza, care raceste in mod gradual temperatura la nivelul cubcutanat al grasimii, prin intermediul a doua aplicatoare care creaza un efect de vacuum asupra tesutului adipos.

Temperatura scazuta va distruge celulele adipoase fara a afecta muschii sau pielea. Este deasemenea important de precizat ca efectul de vacuum va scadea circulatia sanguina, fapt care va contribui la o racire mai precisa si mai controlata.

Acest tratament nu necesita anestezie sau incizii, iar pacientii pot chiar sa asculte muzica sau sa citeasca in timpul sedintelor de tratament. Odata terminate sedintele de tratament, masarea zonei asupra careia s-a aplicat tratamentul va fi extrem de importanta, pentru a ajuta cicrulatia sangelui.

Se spune ca o sedinta de criolipoliza ofera cel mai bun randament atunci cand dureaza undeva in jur de 70 de minute. Se spune deasemenea ca rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ doua saptamani.

Ei bine, pentru acest tratament, dupa cum am mai spus, candidatii ideali sunt acele persoane care si-ar dori sa isi modeleze prin sport corpul, insa carora timpul nu le permite acest lucru.

Deasemenea, chiar si femeile care au nascut de ceva timp si care nu mai reusesc sa ajunga la formele de dinainte sa nasca, pot opta oricand cu incredere pentru un astfel de tratament.

Chiar daca in Romania tratamentul inca nu este foarte cunoascut, acesta aparand pentru prima data in Statele Unite ale Americii in anul 2010, fiind un tratament relativ nou, cu siguranta si la noi in tara in scurt timp tratamentul va deveni foarte cunoscut.

Cei care isi doresc insa sa opteze pentru criolipoliza, in conditiile in care is idoresc ca rezultatele sa fie de durata, cu siguranta vor fi nevoiti sa aiba un stil de viata sanatos si un regim alimentar echilibrat.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like