Categorii de laptopuri

0 Shares
0
0
0

Categorii de laptopuriLaptopurile sunt echipamente de care cu totii avem nevoie pentru ca le putem folosi in foarte multe scopuri. De exemplu, un astfel de echipament poate fi utilizat pentru a asculta muzica, pentru a viziona filme online si poate fi utilizat chiar si in interes profesional.

Ei bine, tinand cont de aceste detalii, este important sa alegi cel mai bun laptop pentru tine si pentru nevoile tale. In conditiile in care iti doresti un echipament insa nu ai prea mari asteptari de la acesta, atunci te poti orienta spre un laptop second hand de generatie veche.

Exista insa si laptopuri second hand de generatie mai noua care pot face fata mai multor cerinte, si care au preturi foarte atractive. Asadar, daca iti doresti un laptop foarte ieftin si in acelasi timp care sa faca fata cerintelor, atunci iti poti indrepta atentia spre un laptop second hand de generatie mai noua.

In cazul in care nu te incanta ideea de a avea un laptop second hand, atunci poti sa te orientezi spre un laptop refurbished, care in ciuda faptului ca nu este un produs nou, este diferit de un laptop second hand.

Un laptop refurbished este un laptop reconditionat. Pentru ca toata lumea sa inteleaga mai bine ce inseamna un laptop refurbished, trebuie precizat ca acesta este un echipament care a fost folosit foarte putin timp, fie de catre o persoana fizica, fie de catre o firma, iar apoi a fost trimis in fabrica pentru a fi supus unui proces de imbunatatire.

Ei bine, un laptop care ajunge in fabrica si este testat, apoi imbunatatit si testat din nou, dupa care este scos pe piata din nou, este cunoscut ca fiind un laptop refurbished.

Un astfel de echipament are un pret mai atractiv decat un laptop nou, din moment ce un astfel de produs poate fi mai ieftin cu pana la 30% in comparatie cu un laptop nou – nout.

Deci, daca vrei sa iti cumperi un laptop si dispun de suma de 2000 de lei de exemplu, este mult mai indicat sa iti alegi un laptop refurbished de la un brand renumit pe piata, care costa 2000 de lei, decat sa alegi un laptop de la un producator oarecare, tot la acelasi pret, doar pentru ca este nou.

Ei bine, daca dispui de un buget mare, iti poti indrepta atentia spre un laptop nou, care cu siguranta nu a mai fost utilizat si de catre alte persoane inaintea ta. Un asemenea echipament are insa un pret destul de piperat, si ai sanse mari sa iti alegi un laptop nou care sa nu aiba sistemul de operare instalat.

In schimb, un laptop refurbished vine cu sistemul de operare instalat, ceea ce inseamna deasemenea un avantaj considerabil, pentru ca instalarea sistemului de operare costa deasemenea niste banuti.

Asadar, acestea sunt categoriile de laptopuri existente pe piata, asa ca iti poti alege orice laptop nou care consideri ca face fata nevoilor tale, daca dispui de un buget mai mare. In cazul in care bugetul tau este mai mic, atunci trebuie sa alegi un produs refurbished sau second hand.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.