Ce trebuie sa stim despre bradul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Bradul de Craciun este un obiect incarcat de poveste si fara de care nu ne imaginam sfarsitul de an.

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca unul dintre cele mai asteptate momente ale lunii decembrie, este impodobirea bradului de Craciun, mai ales in cadrul familiilor care au copii mici.

Ei bine, alegerea bradului de Craciun nu este una chiar atat de usoara, mai ales daca stam sa dicutam despre brazii naturali, iar in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre acest aspect privind alegerea brazilor.

Bradul de Craciun : cand il cumparam?

Sunt foarte multi oameni care fac greseala de a-si cumpara bradul de Craciun cu aproximativ o saptamana inainte de sarbatoare, pentru ca isi doresc neaparat sa gaseasca un brad, si nu isi doresc sa le ramana locuinta fara brad.

Aceasta este si una dintre cele mai mari greseli ale acestor oameni, pentru ca un brad de Craciun, trebuie ales cu una sau maxim doua zile inaintea ajunului Craciunului, cand se impodobeste in mod normal bradul.

Cei care isi cumpara bradul cu cate o saptamana inainte de ajunul Craciunului, mai mult ca sigur vor avea neplacuta surpriza de a constata faptul ca bradul lor incepe sa se scuture din ce in ce mai tare pe cand se apropie sarbatorile.

Bradul de Craciun : de unde il cumparam?

Este important de mentionat faptul ca poti sa gasesti atat brazi care sa aiba un pret mai mic si mai atractiv, dar vei putea sa gasesti si brazi de Craciun scumpi si foarte aspectuosi, insa secretul este sa stii unde sa cauti brazi de Craciun.

In situatia in care iti doresi sa optezi pentru varianta cea mai simpla si cea mai la indemana, atunci in mod evident molidul va fi bradul ideal pentru tine. Dintre speciile de brazi de Craciun, molidul este cea mai ieftina specie de brad, insa trebuie mentionat faptul ca acesta se va scutura foarte rapid.

Cel mai probabil, daca impodobesti un astfel de pom de Craciun cu 3 – 4 zile inainte de Craciun, pe a doua sau a treia zi de Craciun, bradul va incepe sa se scuture, iar revelionul nu il va mai apuca in casa ta.

In situatia in care bugetul nu reprezinta pentru tine o problema, atunci vei putea sa iti indrepti atentia si spre specii de brad mai scumpe, cum ar fi de exemplu un exemplar de brad natural de lux, din specia Nordmann.

bradul de Craciun

Brad natural sau brad artificial?

Tot din categoria brazilor naturali si foarte eleganti, brazi argintii ideali pentru locuinta ta, am putea mentiona brazii din specia Nobilis, sau brazii din specia Pungens.

Ei bine, odata ce stabilesti care este bradul pe care il vrei, nu mai ramane altceva de facut decat sa il cumperi, sa il duci acasa, sa pregatesti suportul pentru brad si sa asezi bradul, dupa care va incepe impodobirea acestuia.

In situatia in care nu iti doresti un brad natural, vei avea posibilitatea de a opta si pentru un brad artificial, si cu siguranta si acesti brazi de Craciun sunt la moda.

Brazi artificiali sunt indragiti pentru ca nu se scutura, pentru ca au un pret atractiv, dar si pentru ca vor putea sa fie folositi si in anii care vor urma.

Asadar, atunci cand vrei  un  brad pentru Craciun, poti alege un brad natural, sau poti sa cauti un brad artificial.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.