Cum alegem o rochie de matase?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem o rochie de matase?
Exista mai multe rochii de zi de matase din care puteti alege si noi vi le prezentam pe cele mai populare dintre ele.

Rochii scurte de matase

Rochiile scurte au hemlines care se incadreaza oriunde pot fi chiar pana sub genunchi pana la jumatatea coapsei. In functie de lungimea si stilul lor, ele sunt destul de versatile pentru uz de birou, uz obisnuit sau petreceri. In general, tesaturile de matase mai stralucitoare sunt destinate uzului de seara, in timp ce matasea mata functioneaza bine in timpul zilei.

Rochii de matase casual

O rochie de matase normala sau de matase Fuji este destul de obisnuita pentru utilizare pe normala, si destul de draguta pentru a fi purtata pe timp de  zi. Alegerea unei matase lavabile pentru o rochie de zi cu zi este o idee inteleapta, mai ales daca rochia are o nuanta pastel. Printurile colorate si tratamentele de colorare, cum ar fi batik sau pictura, ofera rochiilor casual un aspect exotic.

Rochii de matase de birou

Crepe de chine si manusa de matase arata profesional si suficient de glam chiar si pentru birourile conservatoare. Ca si alte tesaturi naturale rochia de matase  este o alegere confortabila pentru uzul zilnic intr-un birou de avocatura sau intr-o sala de consiliu. O rochie neagra de lucru din matase face o tinuta practica si eleganta. Schimbati aspectul cu o esarfa de matase de sifon sau o jacheta shantung pentru a trece de la birou la o cina de afaceri.

Rochii pentru cocktail de matase

Fluturasul de sifon de matase, charmul lichid si taftaua sofisticata sunt foarte potrivite pentru rochii de cocktail si petreceri. Adaptabilitatea matasii face ca ea sa fie la fel de potrivita si pentru o rochie clos de papusi cu sifon sau pentru o rochie lunga de matase cu margele.

Rochii de matase lungi

Nomenclatura nobila a matasii, ca tesatura a regalitatii, inca straluceste cand este folosita in tinute de seara, dar rochiile lungi nu sunt doar pentru nopti. Rochii obisnuite lungi pot fi, de asemenea, in tesaturi usoare si printuri distractive.

Rochii Maxi

Rochiile care ajung pana la mijlocul gambei arata mai mult potrivit pentru folosirea obisnuita pe timp de zi atunci cand sunt fabricate din tesaturi care curg. O rochie de matase usoara are caderea si fluxul necesar pentru a isi pastra forma si pozitia pe tot parcursul petrecerii. Cumparatorii pot cauta printuri exotice care sa duca rochia mai departe de taramul petrecerilor oficiale de seara.

Rochii de seara de matase

Silueta matasii o face o alegere naturala pentru rochii de seara. Rezistenta tesaturii indiferent ca vorbim despre o constructie normala, perdea si broderie, fac ca  designerii sa aleaga adesea matase ca baza pentru cel mai formal covor rosu. O rochie lunga de matase este plina de farmec, iar taftaua este sinonima cu formalitatile de seara.

Istoria, puterea si frumusetea matasii o fac extrem de pretuita, iar noile tehnici de productie au facut-o mai accesibile decat in trecut. Indiferent daca este vorba despre o matase normala sau o rochie de mireasa uimitoare, matasea a avut tot timpul un impact urias.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like