Cum sa sporesti traficul pe blog?

0 Shares
0
0
0

Cum sa sporesti traficul pe blog?Mai mult ca sigur, in cazul in care esti o persoana pasionata de laptopuri sau de calculatoare, si iti petreci timpul folosind aceste echipamente, si mai ai si o foarte buna imaginatie sau ai diferite cunostinte intr-un domeniu, te poti gandi sa iti creezi si un blog personal.

Aceasta idee poate sa fie una foarte buna pentru tine, pentru ca in primul rand faci ceea ce iti place, si decat sa pierzi timpul aiurea pe internet, mai bine iti petreci timpul intr-un mod util in mediul online.

Plus de asta, vei putea ajunge cu multa munca si cu multa rabdare sa castigi si destul de multi bani din aceasta activitate, iar daca vei deveni cel mai bun din nisa ta, poate vei fi selectat de marile companii pentru a le scrie tot felul de articole.

Ei bine, pentru a avea un blog de success, in primul rand ar trebui sa iti alegi un nume de domeniu pentru blog, si ar mai trebui deasemenea sa iti indrepti atentia spre o companie de Gazduire Enterprise, care sa iti gazduiasca blogul.

Odata ce acesta este creat, cu siguranta urmatorul pas pe care il vei avea de facut, va fi acela de a scrie articole si de a incepe sa le publici.

Aici trebuie mentionat faptul ca una dintre cele mai mari greseli pe care le fac bloggeri, este aceea ca dupa ce posteaza un articol pe blog, asteapta sa aiba si un numar foarte mare de vizitatori.

Aceasta insa nu este cea mai buna strategie, mai ales ca un blog trebuie sa fie promovat continu pentru a atrage un numar cat mai mare de vizitatori.

Pentru ca blogul sa fie cat mai bine promovat, o modalitate excelenta ar fi optimizarea seo, iar optimizarea blogului pentru motoarele de cautare, desi este o munca aparent dificil de gestionat, este o munca placuta, care iti va ajuta blogul sa aiba traficul dorit.

In situatia in care blogul tau este construit pe platforma WordPress, atunci instalarea unui plugin pentru SEO iti va fi de mare ajutor.

Tot pentru a-ti promova blogul cat mai eficient, ai putea sa iti indrepti atentia spre retelele de socializare, iar distribuirea de articole de pe blog pe Facebook sau pe Twitter poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru tine, pentru ca vei incepe sa atragi din ce in ce mai multi vizitatori.

Newslettere-le pot sa reprezinte o alta sursa de crestere a traficului, iar acest tip de udienta este precum o baza de date loiala, asa ca poti opta si pentru aceasta modalitate de crestere a traficului.

Plus de asta, pentru ca blogul tau sa aiba succesul dorit, trebuie ca sa ai tot timpul un continut relevant.

Cei mai multi dintre vizitatorii de pe un site sau de pe un blog, in momentul in care nu sunt multumiti de continutul gasit pe pagina respectiva, a doua oara nu se mai intorc pe pagina, pe cand, in cazul in care continutul este relevant, vizitatorii mai mult ca sigur vor reveni.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like