De ce este HTC Desire 500 potrivit pentru utilizarea in aer liber?

0 Shares
0
0
0

De ce este HTC Desire 500 potrivit pentru utilizarea in aer liber?
Similar practic, cu toate celelalte smartphone-uri, touchscreen-ul este un dispozitiv principal de intrare si este completat de o tastatura virtuala. Acelasi lucru este valabil pentru si pentru Desire 500. Cele doua taste soft pentru sistemul de operare Android sunt sub ecran si ar fi fost suficient spatiu si pentru un alt buton intre butonul Back si butonul Home.

Display-ul reactioneaza foarte precis si poate suporta pana la zece intrari simultan, dar,cu toate acestea, va trebui sa dezactivati setarea HTC Finger Movement. Accelerometrul reacționeaza foarte rapid la schimbarile de pozitie si regleaza afisajul in functie de situatie.

Aproximativ 40% din suprafața ecranului este ocupat de tastatura virtuala in modul portret. Dar devine si mai aglomerat in modul peisaj, situatie in care tastatura foloseste 50% din suprafata ecranului.

Display-ul cu touchscreen HTC Desire 500 este unul de 4.3-inch LCD-TFT.

Competitia pe piata smartphone-urilor cu display de 4.3-inch este acerba. Samsung Galaxy S4 Mini si HTC One Mini sunt doua dispozitive interesante ce au aceasta dimensiune a ecranului. Desire 500 are o rezolutie de 800×480 pixeli (WVGA) si o densitate a pixelilor de 217 ppi. Aceasta este una dintre caracteristicile la nivelul careia  S4 Mini (256 ppi) si One Mini (341 ppi) se situeaza peste posibilitatile oferite de Desire 500 .

Folosind teste speciale pentru a determina gradul de luminozitate al afisajului, HTC Desire 500 a obtinut rezultate deloc de neglijat: o luminozitate maxima de 468 cd / m², care este un rezultat foarte bun, iar luminozitatea medie este de 430 cd / m², valoare ce se situeaza foarte aproape de cea de 466.1 cd / m² a lui HTC One Mini.

Din pacate, valoarea la nivelul culorii negre este una foarte mare, de 0,8 cd / m² si afecteaza raportul la nivelul contrastului; 585: 1 reprezetand doar o valoare medie, la fel ca si distribuția luminozitatii de 85%.

S-au detrminat si abateri mari pentru albastru si alb, o valoare medie de 6,44 DeltaE este prea mare. Ca rezultat, diferenta poate fi interpretat ca o alta culoare.  Felul in care se prezinta tonurile de gri este foarte apropiat de valoarea ideala, dar este de remarcat faptul ca unele sunt prea luminoase.

Datorita gradului ridicat de luminozitate al display-ului Desire 500, puteti folosi cu usurinta smartphone in aer liber, chiar si raportul mediocru la nivelul contrastului nu poate schimba acest lucru. Doar ca, probabil ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unei folii de protectie anti-reflexie, imbunatatind astfel, vizibilitatea sub lumina directa a soarelui si de a preveni enervantele amprente digitale. Este un produs extrem de util si usor de gasit.

Stabilitatea unghiului de vizualizare al ecranului LCD-TFT este foarte buna.  Luand in considerare si acest aspect, Desire 500 prezinta o imagine coerenta din orice unghi fiind dispozitivul perfect pentru utilizatorii ce adora sa-si petreaca timpul afara.

Daca sunteti si dvs printre acestia HTC Desire 500 este optiunea ideala..

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like