Epilarea cu ceara pentru o piele catifelata

0 Shares
0
0
0

Epilarea-cu-ceara-pentru-o-piele-catifelata
Toate intrebarile au si un raspuns iar noi va oferim toate informatiile despre ceara pentru epilat traditionala.

Pentru a diminua durerea trebuie sa stiti ce trebuie sa alegeti in functie de tipul de piele pe care il aveti. Ulterior se maseaza usor cu palmele regiunea in care se aplica ceara. Sunt si femei care utilizeaza gheata ca si anestezic.

Este adevarat ca tot ce este rece diminueaza durerea dar gheata fiind rece strange porii si firele de par ies mai greu. Prin urmare va va durea mult mai tare daca utilizati gheata decat daca renuntati la ea.

Parul de pe fata, de la subrat sau din zona inghinala este putin mai gros decat cel aflat pe membre si este recomandata utilizarea unui anumit tip de ceara. Este nevoie de o ceara mai calda si mai fina pentru ca aceste zone sa fie tratate bine. Este bine si sa intindeti ceara cu o spatula si nu cu ajutorul unei benzi pentru ca va irita mai putin.

Durerea generata de epilarea cu ceara se diminueaza in timp si datorita faptului ca organismul se obisnuieste. Acest lucru depinde in general de tipul de piele. In cazul in care va epilati cu ceara constant sunt sanse mari ca firele de par sa devina mai subtiri si sa se smulga mai usor chiar de la a doua epilare. Veti observa cu timpul diminuarea grosimii firelor de par.

Trebuie sa va exfoliati pielea inainte de a va epila pentru a elimina celulele moarte. Este ideal sa dezinfectati zona pe care o veti epila utilizand un gel antiseptic sau alcool. De asemenea este contraindicat sa utilizati creme hidratante sau ulei de corp pentru ca ceara nu se va mai lipi.

Pentru piele mai sensibila este recomandat sa utilizati o ceara care este mai putin calda deoarece in acest mod veti smulge mai mult par. In cazul femeilor care au probleme cu circulatia este recomandata ceara calduta sau aproape rece.

Persoanele care obisnuiau sa utilizeze lama pentru epilare ar trebui sa foloseasca initial o ceara mai densa si atunci cand nu sunteti sigure in legatura cu tipul de ceara pe care ar trebui sa il utilizati se recomanda sa cereti si parerea unui estetician.

Pentru ca procesul de crestere a parului sa fie intarziat sunt creme speciale care sunt vandute in farmacii sau in raioanele pentru produse cosmetice. Sunt unele produse care trebuie aplicate dupa ce va epilati si care sunt suficient de eficiente pentru ca incetinesc in mod real procesul de dezvoltare a firelor de par.

Prima data ar fi ideal sa vizitati un centru. Esteticienii de acolo vor alege care este cea mai buna ceara pentru pielea pe care  o aveti iar epilarea va fi usoara, va fi realizata corect si nu va dura prea mult. Daca va epilati acasa va trebui sa veti curaj pentru a trage de banda si in mod sigur va veti speria si va va durea iar rezultatul va fi ca nu veti mai incerca inca o data.

Dupa epilare pot sa apara si unele semne pe piele. E normal si vor trece repede.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like