Genti si accesorii pentru femei de cea mai buna calitate

0 Shares
0
0
0

Daca pantofii s-au dovedit a fi cei mai buni prieteni ai femeilor, ei, bine, acestia sunt urmati indeaproape de genti si posete, atunci cand vine de atractia pentru cumparaturi.

Caci, daca la barbati lucrurile sunt ceva mai simple, in cazul femeilor, ce poate fi asortat mai bine cu o pereche de pantofi chic decat geanta la modaa, mai ales cand aceasta este confectionata dintr-un material de calitate.

Si, fiindca am vorbit de materiale de calitate, ne referim aici in mod special la piele, intr-o perioada in care piata este invadata de tot felul de falsuri si de materiale care au ajuns sa imite pielea aproape la perfectie.

Nu stim insa impactul acestor materiale asupra sanatatii umane, dar probabil ca acest lucru ne va fi dezvaluit peste cateva generatii, asa cum descoperim astazi ca se intampla cu materialele din constructii sau diversi aditivi alimentari, pe care toata lumea le blameaza, dar nimeni nu are curajul sa le interzica.

Unde mai gasesti genti si accesorii pentru femei din piele naturala?

Chiar asa: unde mai poti gasi astazi o pereche de pantofi sau o poseta din piele autentica, nu dintre cele pe care le cumperi astazi, dar dupa primul sezon de purtare nu mai ai ce sa faci cu ele?

In principiu, pe piata romaneasca inca mai sunt producatori care tin la blazonul lor, neindraznind sa treaca la materiale artificiale, de sinteza, in goana lor dupa profit.

Astfel, o simpla cautare pe net iti poate aduce colectii intregi de genti si accesorii pentru femei, la care nici macar nu te-ai fi gandit ca exista. Toate acestea sunt acum la dispozitia ta, mai ales ca este si sezonul reducerilor estivale, la care poti da marea lovitura, ahizitionand lucruri de caliate la preturi injumatatite fata de cel obisnuitt, la raft.

Principala atractie la rubricile de genti si accesorii pentru femei o reprezinta, bineinteles, prima categorie, aceea a gentilor. Indiferent ca dorim un rucsac sau o geanta mare de voiaj, in cele din urma atentia noastra va fi captata de multitudinea de posete din piele naturala, confectionate cu stil, in culorile care ti se potrivesc.

Astfel, de la rosu intens la galben intens si la roz nude, posetele si accesoriile de la ANNA CORI sunt definitorii pentru cea care le poarta. Dincolo de culorile asortate, ceea ce iti are rapid in evidenta este modelul diferit al motivelor pictate sau brodate pe gentile de voiaj. Este si motivul pentru care o geanta sau o curea pictata in culori pastelate nu va fi greu de ignorat pe piata de specialitate.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like