In atentia posibililor investitori la Campia-Turzii!

0 Shares
0
0
0


In atentia posibililor investitori la Campia-Turzii! copy

(ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET,SI ROG SA FIE CONSIDERAT CA ATARE)

Avand in vedere nevoia acuta de a gasi si aduce investitori la Campia- Turzii si  incercand sa remontam putin economia de piata si locurile de munca, aproape inexistente, in aceasta perioada indelungata de timp, din care parca nu mai “tragem sa iesim”, ne indreptam atentia spre orice firma posibil interesata pe care sa o putem “atrage”, cat mai repede, pe aceste meleaguri.

Acestea fiind spuse, va adresam, noi, locuitorii acestei urbe, in ultima instanta cei mai motivati s-o facem, nemaiasteptand interventia salvatoare a autoritatilor in drept, ACEST mesaj de incurajare:

Deci, va asteptam cu drag, aici la noi, unde veti gasi forta de munca ieftina, la alegere,  dupa criterii de selectare dintre cele mai diverse, de toate varstele si etniile, toti la unison, hotarati sa lucram zi si noapte, fara incetare, pentru 3 sandwich-uri si o sticla de Coca-Cola, si plata direct din solda a utilitatilor.

Important de retinut, pentru voi, dragi investitori, este ca lucrand, vom reusi sa dam un sens vietii si sa avem o ocupatie si un motiv in pus, ca sa nu uitam capacitatile si aptitudinile dobandite prin atatea specializari , pe care le-am obtinut. Si dorim sa nu mai ajutam la imbogatirea firmelor de transport de persoane in strainatate, care au prosperat in ultimii ani, pe sperantele noastre in `fuga` continua din tara.

Asadar, important este sa avem unde lucra ! Aici si acum ! Nu conteaza cum, si pentru cine !

In ceea ce priveste supunerea ierarhica, este de ` tip nou`, stil retro,`tac si fac numai sa nu ma dati afara`, dar DORIM sa castigam atat cat sa putem achita toate datoriile pe care le avem catre stat.

In alta ordine de idei, sugeram celor care doriti sa investiti in textile si confectionari imbracaminte, ca in eventualitaea lansarii unui nou TREND in materie de MODA,  forta de munca aveti, precizam ca si PARCURI INDUSTRIALE aveti, la alegere, unde sa va puteti desfasura activitatea conform standardelor. Va sugeram sa creati un nou model de haina de costum cu maneci pentru UMERI si pantaloni cu buzunare pentru COT, observand tendinta unora dintre cei ramasi la conducerea urbei noastre proletare.

Si, ca o completare, pentru ca dorim sa ajungem si noi in lumea buna, am solicita in scris plata in avans din salarii, a unui astfel de costum, precum si renuntarea la orice tip de indemnizatii de servici, dar cu asigurarea exclusivitatii, pentru culoarea gri.

Iar  multi dintre noi, trecuti de o anume varsta considerata demna pentru a munci,  va promitem ca vom folosi ambele maini, si stanga, cam subreda, cat si dreapta, putin indepartata de corp, pentru a munci ca “sclavii pe plantatie” pentru bunastarea dumneavoastra, direct aplecati in fata si sa va salutam respectuos. Dragi potentiali investitori  va asteptam sa veniti sa batem palma . Numai dumneavoastra sa fiti fericiti si satisfacuti! O astfel de oferta nu veti mai primi in nici o tara europeana si cat de cat normala!

TOATE CELE BUNE.
Si sa auzim numai de bine.

Un articol de Sanda Suciu

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.