Tot ce trebuie sa stiti despre farmacii

0 Shares
0
0
0

In primul rand, cei mai multi dintre oamenii din ziua de astazi confunda farmaciile cu magazinele. Si spun acest lucru in sensul ca, cei mai multi dintre acestia se duc la farmacie ca si cand s-ar duce la magazin. Ei bine, medicamentele nu trebuiesc cumparate ca la piata, caci este destul de important ca acestea sa fie achizitionate numai in functie de sfatul medicului.

Inainte sa mergeti la o farmacie pentru a va cumpara medicamente este neaparat necesar sa treceti intai pe la cabinetul medicului dumneavoastra de familie. Iar acest aspect este unul destul de important, caci numai medicul de familie este in masura sa va prescrie un tratament, in functie de afectiunea pe care o prezentati.

In functie de boala pe care o aveti, medicul de familie va va prescrie o reteta, iar cu aceasta trebuie sa mergeti la cea mai apropiata farmacie sau chiar la o farmacie despre care stiti ca are medicamente la preturi mai scazute, si sa o eliberati.

Dupa cum spuneam si putin mai sus, exista destui oameni care merg si cumpara medicamente dupa ureche, deoarece acestia sunt de parere ca ele le vor face bine. Insa acest lucru este unul total gresit, deoarece ele pot avea un efect destul de neplacut.

Si spun asta deoarece, cei mai multi dintre oameni nu stiu ca niste simple medicamente pot avea reactii adverse si ca uneori ar putea fi chiar alergici la ele. Asa ca, nu uitati, nu luati medicamente dupa ureche, ci numai tinand cont de sfatul medicului de familie sau al unui medic specialist.

Mai mult decat atat, este bine de stiut si faptul ca, exista farmacii care au ca angajati, medici sau asistenti farmacisti, care sunt foarte bine pregatiti si care va pot ajuta in unele cazuri. In Romania, exista o sumedenie de farmacii, care mai de care cu preturi mai mici la medicamente si tot felul de oferte la acestea.

Insa atunci cand doriti sa beneficiati de sfaturi bune, este neaparat necesar sa mergeti la o farmacie care are angajati profesionisti si care va pot da niste sfaturi utile. Insa cand spun acest lucru nu ma refer la faptul ca trebuie sa cumparati medicamente de la o farmacie care are preturi scumpe, doar pentru simplul fapt ca aceasta are angajati bine instruiti, ci sa incercati sa alegeti o farmacie care are si angajati profesionisti si preturi cat mai bune.

Desigur, o astfel de farmacie este destul de greu de gasit, dar trebuie incercat, deoarece aici este vorba atat de bugetul dumneavoastra, cat si de sanatate. Iar daca tineti cont de toate cele spuse in randurile de mai sus, atunci cu siguranta veti fi capabili sa gasiti farmacia ideala pentru dumneavoastra!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like