Carucioarele moderne trebuie alese cu grija, inca dinainte de nasterea copilului

0 Shares
0
0
0

Bucuria de a deveni părinți nu poate fi comparată cu nimic. Mai ales dacă e și primul vostru copil lucrurile sunt trăite mult mai intens.

Și ca orice părinți grijulii pe măsură ce lunile trec și termenul se apropie începeți să mobilaţi camera micuţului, să adunați lucruşoare și hăinuţe, jucărioare. Însă, înainte de toate acestea cel mai important lucru la care ar trebui să se gândească orice viitor părinte ar fi căruciorul.

Căruciorul va face parte din viața voastră de zi cu zi, în el veți transporta copilul până la un medic, până în parc, la o plimbare. În funcție de vârsta micuţilor puteți găsi cărucioare copii mai simple, tip sport, sau le puteți comanda chiar și pe cele 2 în 1 sau 3 în 1.

Cărucioarele moderne se pot personaliza, au roti solide și rezistente, suspensii, bare de protecție, au sisteme de siguranță de calitate și oferă confort sporit micuţului.

Cu rezistenţă mare la uzură și variate modele, noile tipuri de cărucioare copii se pot utiliza încă din primele zile de viață până pe la trei ani sau chiar mai târziu, sunt ușor de folosit și de întreţinut, se pot plia pentru o depozitare mai ușoară.

Într-un cărucior bebe micuțul își poate urmări mămica, și mămica îşi poate urmări tot timpul pruncul, îl poate ajuta și îl poate aranja în pătuţul său mobil.

Variantele 2 în 1 sau 3 în 1 oferă flexibilitate mai mare și confort sporit

Dacă optaţi pentru modelele 2 în 1 sau 3 în 1 de cărucior bebe la un preț bun veți avea și şasiu, hamac, landou și scaun auto, adică tot ce vă trebuie pentru a transporta copilul în siguranță, oriunde.

Materialele de calitate din care sunt confecţionate cărucioarele, simplitatea utilizării și ofertele de preț foarte bune de pe piața de profil, alături de varietatea de culori și un design deosebit, modern, toate acestea caracterizează foarte bine noile tipuri de cărucioare disponibile și online.

Căruciorul poate fi schimbat pe măsură ce copilul crește, puteți, de pildă, să începeți cu unul sport și să treceți la unul 3 în 1, dacă aveți nevoie de toate accesoriile oferite. Dar e posibil și invers, să porniți cu un 2 în 1, de exemplu, și să mai luați și un sport pentru situații în care nu aveți nevoie de așa multe accesorii.

La Miababy, oferta de cărucioare cuprinde modele de calitate la preţuri mici

Miababy vine în ajutorul părinților care urmează să aibă un bebe și le oferă cărucioare moderne la preţuri mici, comandate telefonic rapid sau direct pe site.

Cărucioarele de la Miababy pot fi folosite de la 0 la 36+ luni, au bară de protecția, roţi mari și adaptate pentru un confort sporit al copilului, pliere ușoară și compactă și deschidere ușoară cu o singură mână.

Siguranța copilului e asigurată de centura cu prindere în 5 puncte, reglabilă, roţile din spate au și frână, tot pentru siguranță cât mai bună, dar există și o frână centrala.

Suspensiile și mânerul reglabil, copertina mare, detaşabilă de la anumite modele, suportul pentru picioare, accesoriile de calitate, iată doar câteva motive în plus să comandați rapid cărucioarele Miababy.

Graţie primului modul de inteligenţă artificială integrat în platformă ecommerce experiența este personalizată, puteți primi sugestii în funcție de activitatea de pe site și de preferinţele pentru anumite produse, branduri.

Toate produsele din categoria cărucioare sunt garantate și se livrează rapid, sunt ușor de folosit și de îngrijit și asigură micuţilor cele mai plăcute experiențe în plimbările alături de părinții lor.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like