Ce noroc ca avem primar PSD-ist la Campia-Turzii !!

0 Shares
0
0
0

Ce noroc ca avem primar PSD-ist la Campia-Turzii

Numele articolului poate parea ciudat pentru un om de dreapta asa cum cu mandrie ma laud ca sunt! Dar haideti sa va fac sa intelegeti la ce anume se refera titlul meu :

  • Ce noroc ca avem primar PSD-ist pentru ca nu trebuie sa cadem in penibil si primarul nostru sa fie obligat sa isi schimbe partidul in cele 45 de zile blestemate ale politicii romanesti lansate de Tov. Dragnea.
  • Ce noroc ca avem primar PSD-ist care va primi finantari in continuare de la Guvern pentru proiectele in desfasurare si viitoare.
  • Ce noroc ca avem primar PDS-ist pentru ca suntem cu ei si nu impotriva lor, ca ar fi mult mai rau!

Cam la aceste argumente m-am gandit cand am pus articolului titlul de mai sus. Ordonanta de Guvern care permite migratia primarilor dintr-un partid in altul arata “adevarata fata” a celor de la conducerea PSD. Cam asta este respectul lor pentru cetatean, lege si morala.

Ma tot intreb oare cand ne vom satura de comunisti si stalinisti bolnavi si demagogi? Nu ne-au ajuns 50 de ani in care ne-au condus pe fata si inca 25 de ani de cand ne conduc pe ascuns parand adevarati revolutionari. Oare cand veti intelege ca revolutia din 1989 v-a fost confiscata chiar de cei impotriva carora ati facut-o?

Ma  intreb deasemenea oare ce o fi fost in capul parintilor si bunicilor nostri care cu multa nonsalanta au votat in 1990 pe Tov. Iliescu presedintele Romaniei! Ca de acolo a inceput tot RAUL istoriei noastre contemporane! Cum este posibil sa strigi pe strada “Jos Comunismul” si apoi sa il votezi pe tovarasul stalinist dovedit si pe fata sa te scape de comunism… Asta denota o lipsa totala de intelegere a lumii si/sau dezinteres total fata de tine si tara ta, fata de urmasii tai si de viitorul tarii tale. Atunci s-a furat Revolutia si liberatea noastra.

Nu am nimic cu partidul PSD, ca nici o institutie sau o cladire in sine nu a facut rau nimanui, am ce am cu acei oameni nenorociti din umbra PSD care trag in continuare aceleasi sfori nenorocite si vechi prin care ne duc istoria si decid viitorul copiilor si nepotilor nostri. Acei oameni absolut nocivi, fosti secretari de partid, turnatori la securitate si/sau mici ofiteri prin DIE si securitate care au pus mana pe tot ce avea tara asta mai bun!

Cred cu tarie ca si in PSD sunt capitalisti si oameni seriosi pe care ii invit si chiar ii rog sa inceapa lupta pentru inlaturarea acestor abjectii ale comunismului bolnav de dinainte de 1990. Lupta lor este si lupta noastra, victoria lor este si victoria noastra a tuturor!

De ce este asa grava aceasta ordonanta de urgenta data de guvernul bolsevic a lui Ponta? Pentru ca dincolo de morala si decenta, anuleaza o lege atat de necesara statului roman, aceea a migratiei politice , si mai mult de tot este un santaj administrativ pe fata catre toti primarii care nu sunt PSD-isti! Cei care nu vor trece acum la PSD nu vor mai primi fonduri de la Guvern pentru proiectele lor in desfasurare si viitoare! De aia sunt abjecti si nenorociti , de aia trebuie inlaturati si din exterior(alte partide) si mai ales din interiorul PSD. Incepeti odata lupta fratilor si scapati-ne de gunoaiele comuniste cu care vreti, nu vreti tot veti fi asociati la un moment dat!

Aud foarte multi oameni pe strada care injura capitalismul si le pare rau dupa comunism, ca atunci” aveau locuri de munca si statul avea grija de ei”!. Vreau sa le zic doar atat care capitalism il urasc? Cel din Germania, Anglia, Suedia, Norvegia, Austria, Finlanda, Italia, Spania, Franta? Sau “facatura” asta infecta numita capitalism de la noi din tara! Cand dracu’ am avut noi capitalism? Capitalismul este facut de “capitalisti”, iar la noi au fost doar stalinisti infecti la conducere care peste noapte s-au dat democrati si capitalisti. Ori un capitalism facut de comunisti nu exista!!!

In 1990 cativa oameni, romani de ai nostri s-au prins ce s-a intamplat, ca revolutia ne-a fost furata de bolsevici, si au iesit in strada sa fie batuti si omorati( prima mineriada). Au fost numiti “golani” de nomenclatura stalinista, in frunte de infectul de Iliescu si tratati ca niste infractori! Ascultati versurile lor de atunci mai jos si spuneti-mi daca nu am dreptate si daca oamenii astia au gresit cu ceva! Slavit sa le fie numele in vecii vecilor, acestor golani minunati ai neamului nostru!

Fratilor, ascultati aceste versuri cu prietenii vostri, invatati sa credeti ce spuneau acesti oameni si incepeti odata lupta impotriva lor, ca 75 de ani din vietile noastre este chiar destul! Incepeti o adevarata Revolutie in inimile si mintile voastre inainte de toate si tara asta va renaste ca pasarea Phoenix! Fiti uniti ca si atunci : psd-isti, liberali, unguri, tigani deopotriva ca pe toti ne doare la fel!

Ganditi-va doar la ce se va intampla daca “Doamne Fereste” ajunge Ponta si presedintele Romaniei!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like