Ce poti vizita in Maroc?

0 Shares
0
0
0

Ce poti vizita in Maroc?
In ultimii ani, foarte multi cetateni romani si nu numai, atunci cand se hotarasc sa plece in vacanta intr-o tara straina, aleg sa isi indrepte atentia spre Maroc.

Alegerea unei excursii Maroc poate sa reprezinte o decizie cat se poate de inteleapta pentru toti cei care isi doresc sa viziteze o tara straina, o tara frumoasa si nu in ultimul rand, pentru cei care isi doresc o vacanta in strainatate la un pret foarte atractiv.

Marocul este o tara de pe continentul African, care este strabatuta de patru lanturi muntoase, intre care si cunoscutii Munti Atlas. Un motiv intemeiat pentru care foarte multa lume alege sa isi indrepte atentia spre Maroc atunci cand isi doreste sa viziteze o tara straina, este acela ca Marocul are plaje atat la Oceanul Atlantic, cat si la Marea Mediterana.

Cei care aleg sa viziteze Marocul pot sa viziteze si renumitul Desert Sahara. Deci, tinand cont de aceste aspecte pe care le-am amintit anterior, putem spune ca Maroc este o tara care fascineaza in fiecare ani multime de turisti din strainatate datorita frumusetii peisajelor aride sau luxuriante.

Un alt motiv pentru care toata lumea isi indreapta atentia spre Maroc, este acela ca orasele fostelor mari imperii sunt marete, iar polulatia este foarte ospitaliera indiferent ca discutam despre localnicii din desert sau despre cei de pe plaje, ori despre cei din aglomeratiile urbane.

In cazul in care ai de gand sa vizitezi si tu aceast tara, ai putea sa incepi de exemplu sa te gandesti la o excursie in Marakesh. Cu siguranta atunci cand vizitezi aceasta tara trebuie sa vizitezi si remarcabilul oras Marakesh.

Acest oras este foarte vizitat de catre turistii straini datorita faptului ca prezinta mostenirea sociala dar si mostenirea culturala a maricanilor.

Atunci cand vrei sa vizitezi Marocul, trebuie sa te gandesti foarte serios si la o vizita in capitala acestei tari care este Casablanca. Capitala tarii este cea mai mare poarta de acces in Maroc, deoarece aici se afla si cel mai mare aeroport al tarii.

Din punct de vedere al traditiilor, Casablanca nu se poate compara cu Marrakesh, insa capitala tarii este mult mai dezvoltata din punct de vedere economic. Plus de asta, capitala Casablanca reprezinta un centru de business foarte puternic in aceasta parte a lumii.

In Casablanca se poate gasi si o arhitectura traditionala specifica Marocului, iar aici putem sa dam drept exemplu Mosceheea Hassan ll, care incepand din anul 1993 reprezinta cel mai atractiv obiectiv turistic al capitalei tarii.

Ei bine, cei care isi doresc sa viziteze Marocul, pot opta si pentru un saffari la Erg Chebbi si Erg Chigaga, care sunt doua mari de nisip care formeaza Sahara Marocana. Erg Chebbi se intinde pe o suprafata de 50 de lolometri pana la granita cu Algeria.

Cei care viziteaza aceasta zona a Marocului, se pot plimba prin desert cu masini de teren specifice, sau cu camila asa cum se vede prin filme. Persoanele care isi doresc sa viziteze desertul pot fi ajutate de ghizi localnici.

Asadar, dupa cum se poate observa Marocul chiar este o tara care merita vizitata odata in viata cel putin.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like