Cum alegi cel mai bun service auto pentru masina ta?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi cel mai bun service auto pentru masina ta?
In conditiile in care intentionezi sa iti cumperi o masina second hand, cu siguranta trebuie sa mergi cu ea la un service auto pentru a o verifica din toate punctele de vedere, atat mecanic cat pentru efectuarea unei diagnoze, pentru a te asigura de faptul ca faci cea mai buna alegere.

Daca de exemplu intentionezi sa iti cumperi un model marca BMW, atunci cu siguranta trebuie sa duci masina la Bmw Filaret pentru o verificare generala, inainte de a o cumpara.

Ei bine, in conditiile in care iti vei cumpara masina, tot acolo vei putea sa mergi cu aceasta de fiecare data cand va trebui efectuata o revizie periodica, sau cand va fi nevoie de orice alta reparatie.

Vei putea sa iti cauti si un alt service auto, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre criteriile de alegere a unui service auto.

Mai intai de toate ar trebui sa te interesezi despre service-urile auto de la tine din oras, si sa alegi sa iti duci masina la service-ul care iti este cel mai recomandat. Cu siguranta mecanicii buni sunt recomandati, asa ca trebuie sa iti duci masina la un service care are cei mai buni mecanici.

Apoi, odata ce ajungi cu masina la service, este indicat sa inspectezi putin zona de lucru, pentru ca este lesne de inteles ca un service ordonat si curat are toate sansele sa fie un service in care se lucreaza cu mare atentie, pe cand un service dezordonat are sanse mari sa aiba angajati mecanici care sa nu efectueze reparatii de calitate.

Atunci cand iti lasi masina la service trebuie sa fii atent la fisa de intrare, pentru ca un angajat al service-ului trebuie sa inspecteze masina de fata cu tine, si sa iti prezinte zgarieturile sau loviturile vizibile. Toate aceste observatii trebuiesc notate, pentru a se stii apoi cand masina iese din service daca a iesit exact cum a intrat, sau daca a fost zgariata sau avariata in timpul petrecut la service.

Tot atunci cand intentionezi sa iti lasi masina la service, daca este vorba doar despre o revizie periodica, poti sa astepti in sala de asteptare pana cand revizia este efectuata.

In cazul in care mecanicii au mai mult de lucru la masina ta, si au de inlocuit diferite piese auto, atunci cu siguranta un service bun este renumit pentru ca mecanicii odata ce finalizeaza reparatia, ii prezinta clientului piesele defecte, si ii explica acestuia motivul pentru care piesele s-au defectat.

Deasemenea este foarte important ca atunci cand iti lasi masina la service, sa te interesezi si despre pretul total al lucrarii, iar in cazul in care exista costuri suplimentare trebuie sa te interesezi care ar fi motivele aparitiei acestor costuri, si care ar fi aceste costuri.

Un alt amanunt foarte important, este acela de a-ti duce masina la un service care respecta programarile. Un service care se respecta isi respecta programarile si nu intarzie in efectuarea reparatiilor, decat in situatii extreme cand pe parcurs apar alte probleme ale masinii.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.