Cum se pregateste Apple pentru imbunatatirea asistentului Siri?

0 Shares
0
0
0

Cum se pregateste Apple pentru imbunatatirea asistentului Siri?
Apple nu inceteaza sa isi suprinda utilizatorii din intreaga lume cu cele mai moderne functii si optiuni, pentru a le oferi o experienta de utilizare cat mai interesanta.

Daca sunteti utilizator de iPhone, probabil va este dificil sa va despartiti de dispozitivul mobil preferat, dar chiar si atunci cand acesta inceteaza sa mai functioneze, se gasesc solutii pentru a-l putea folosi in continuare.

Astfel, puteti cauta un service iPhone in Bucuresti daca locuiti in capitala, unde va puteti repara telefonul, pentru a-l face ca nou.

De la an la an Apple aduce noutati utilizatorilor sai, fie prin noi produse, fie printr-un nou sistem de operare si noi aplicatii. In anul 2011 Apple a surprins prin crearea asistentului Siri, iar de atunci pana in prezent Apple si-a dat silinta pentru a-si imbunatati inteligenta artificiala pe baza careia este conceput software-ul Siri.

Apple nu isi neglijeaza competitorii, motiv pentru care cei din Cupertino sunt interesati sa angajeze 86 de ingineri care sa le imbunatateasca inteligenta artificiala si ii pozitioneze in fata competitorilor creati de Microsoft si Google.

Inteligenta artificiala are rolul de a ajuta dispozitivele sa invete obiceiurile utilizatorului si sa le ofere acestora informatii de interes din domeniile importante, precum ar fi ora la care sa plece de acasa pentru a ajunge la timp la o intalnire sau care este scorul meciului jucat de echipa preferata.

Spre deosebire de competitorii sai, care folosesc o cantitate impresionanta de informatii, pentru a pune la dispozitia utilizatorilor date personalizate, Apple se concentreaza pe protejarea datelor personale. Astfel, este posibil ca Apple sa creeze un telefon care sa raspunda nevoilor utilizatorilor, dar fara ca cei din jurul acestora sa stie ceva.

Din cauza faptului ca Apple nu preia de la utilizatori multe informatii, acesta are nevoie de un numar mai mare de persoane pentru a-si imbunatati proiectul de inteligenta artificiala, astfel incat primeste mai putine detalii despre ceea ce doresc utilizatorii sa auda de la asistentul Siri.

Datorita faptului ca dispune de aproape 200 de milarde de dolari, compania Apple cauta cei mai buni oameni specializati in inteligenta artificiala. Deocamdata nu se stie exact de cat va avea nevoie gigantul american pentru a imbunatati asistentul Siri, dar este cert ca va deveni un competitor serios cu Google Now.

Va mai trece mult timp pana cand vom putea testa ceea ce incearca Apple sa creeze acum, dar inteligenta artificiala s-a dovedit a fi extrem de utila utilizatorilor. Asadar, fanii Apple vor astepta cu sufletul la gura noile aparitii oferite de gigantul american.

Pana atunci ne ramane doar sa ne bucuram de produsele lansate si de noul sistem de operare. Daca avem probleme cu iPhone-ul, putem merge la un service iPhone in Bucuresti si in orice alt oras al tarii, unde ne vom putea repara telefonul.

Nu stiti unde sa gasiti in service gsm in Bucuresti? Puteti accesa website-ul ServiceGSM.ro, pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie si a va asigura ca telefonul dumneavoastra se va afla pe maini bune.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like