Impresiile utilizatorilor despre iPhone 8 Plus

0 Shares
0
0
0

Impresiile utilizatorilor despre iPhone 8 PlusEste usor sa eliminati iPhone 8 Plus ca un upgrade minor la iPhone 7. Cu siguranta, proprietarii iPhone 7 ar putea ezita sa faca upgrade daca nu se afla in unul dintre programele de upgrade anuale. Dar cred ca iPhone 8 Plus isi castiga crusta ca fiind mai mult decat obisnuita desemnare “S” utilizata de Apple in ani ciudati.

1 – Ecranul

Ecranul iPhone 8 Plus este o bucurie.

True Tone este uimitor. Aceasta tehnologie permite iPhone sa se potriveasca cu lumina pe care o produce de pe ecran cu lumina ambientala din jurul dvs. Deci, in aer liber, in lumina zilei, ecranul este un ton mai rece, mai albastru si in interior are o nuanta mai calda.

De ce are chestia asta? Ei bine, permite culori mai bune pe ecran. Scopul este sa incercati sa va asigurati ca vedeti intotdeauna ceea ce este pe ecran ca o reproducere perfecta, iar True Tone este proiectat pentru a ajuta la prevenirea faptului ca lumina ambientala nu distorsioneaza ceea ce va arata ecranul. Unii oameni il iubesc, unii il urasc, dar cred ca face iPhone mult mai frumos de privit. Pentru inlocuire display iPhone 8 Plus intra aici.

Ecranul, in general, este capabil si uimitor, chiar si in comparatie cu OLED-ul din iPhone X – exista un motiv pentru care Apple a ramas atat de mult timp cu LCD, este foarte fiabil si produce rezultate excelente, la costuri mai mici si randamente mai mari.

Suportul pentru gama larga de culori oferit de Apple inseamna ca culorile sunt bogate si tipa la tine cu putere reala, dar isi pastreaza si legaturile cu lumea reala. Nu este cazul cu nota Samsung 8, care a supra-saturat totul pana la punctul de a distorsiona realitatea. Arata bine, dar nu se potriveste cu realismul iPhone 8 Plus.

2 – Aproape la fel de bun ca iPhone X, semnificativ mai ieftin

Uite, eu sunt un fan pentru iPhone X, dar realitatea acestui telefon este ca este dificil de a obtine detinut, si in mod rezonabil costisitoare. Daca sunteti pe piata pentru un dispozitiv nou si doriti sa obtineti, probabil, 95% din caracteristici atunci iPhone 8 Plus este telefonul pentru tine.

Din perspectiva preturilor, iPhone 8 Plus in capacitatea de 256 GB mai mare este de 50 de dolari mai ieftin decat iPhone X 64GB. Si chiar si mai uluitoare, iPhone-ul de 64GB de 64 GB este mai ieftin decat iPhone-ul de 64GB.

Vrem cu totii iPhone X, dar in momentul de fata, aspectele practice fac din aceasta o alegere destul de dificila.

3 – Putere incredibila

In circumstantele potrivite, iPhone 8 Plus este mult mai puternic decat iPhone 7 Plus. Cum asa? Ei bine, Apple isi proiecteaza si propriul GPU, ceea ce ii ofera controlul asupra optimizarilor. Acest lucru inseamna ca iPhone 8 este capabil sa faca procesarea fotografiilor un efort in timp real, in timp ce o multime de telefoane au nevoie de timp suplimentar pentru a procesa imagini.

Acest lucru este evident in noile moduri portret care necesita o prelucrare considerabila. Este, de asemenea, vizibil in aplicatiile AR pe care Apple le impinge acum cu dispozitivele sale. Ambele sunt slick si neted si se intampla in timp real sau, in cazul unor fotografii foarte apropiate de acesta.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.