Top 4 cele mai bune aplicatii de editare video pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Top 4 cele mai bune aplicatii de editare video pentru iPhoneFoarte multe persoane isi cumpara dispozitive iPhone atunci cand doresc un smartphone nou, pentru ca stim cu totii ca acestea sunt de cea mai buna calitate. Chiar si generatiile mai vechi, precum iPhone 6s se afla inca la mare cautare de catre cei care isi doresc un model iPhone, dar nu isi permit unul mai nou.

Un asemenea telefon daca este bine ingrijit, chiar daca are o oarecare vechime, poate rula perfect. Cele mai multe astfel de dispozitive care au ajuns in service au avut nevoie doar de o inlocuire geam iPhone 6s dupa ce accesoriul s-a crapat din cauza unui impact. Acest lucru spune multe despre calitatea dispozitivelor iPhone, care ajung rar in service comparativ cu alte telefoane.

Cei care isi aleg un asemenea smartphone, pot sa foloseasca aplicatii de editare video pentru iPhone, iar in urmatoarele randuri vom prezenta cateva exemple. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Magisto

Magisto va poate ajuta sa construiti povestiri video magice, pe care le puteti impartasi celor dragi si prietenilor. Este una dintre cele mai cunoscute aplicatii de editare video pentru utilizatorii de iPhone.

Daca credeti ca editarea video este dificila, Magisto va poate ajuta sa faceti acest lucru mai usor. Puteti importa videoclipuri, fotografii si muzica utilizand aceasta aplicatie. In plus, puteti selecta teme minunate pentru a va imbunatati videoclipurile. De asemenea, dispune de functii de stabilizare video si capabilitati de editare automata. De fapt, aplicatia poate alege clipuri interesante din videoclipurile dvs. si le va edita automat pentru dvs.

iMovie

Aplicatia iPhone iMovie este un editor video incorporat, care are o reputatie excelenta printre editorii video pro iOS. Este una dintre cele mai bune 5 aplicatii de editare video iPhone pentru ca este absolut gratuita. In plus, iMove este foarte usor de utilizat.

La fel ca celelalte aplicatii de editare video, puteti adauga, ajusta, filtra, regla viteza, puteti include teme interesante cu aceasta aplicatie. Cu iMovie, puteti controla de fapt toate instrumentele de editare la preferintele dvs. Prin urmare, daca cautati aplicatia de editare video de baza, usor si gratuita pentru iPhone, iMovie este cea mai buna pentru dvs.

FilmoraGo

Daca doriti sa creati un videoclip de inalta calitate care sa sustina inregistrari de 4K, alegeti aplicatia FilmoraGo de editare video. Platforma FilmoraGo are multe instrumente de editare incredibile si avansate, pe care le puteti utiliza pentru a realiza videoclipuri de inalta definitie.

Puteti sa adaugati, sa taiati videoclipuri, sa includeti suprapuneri si muzica, subtexte si teme, sa ajustati viteza si sa creati efecte de filtrare cu acest instrument. Aceasta aplicatie este absolut gratuita la magazinul App. In plus, puteti edita videoclipurile offline.

Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip vine de la unul dintre cele mai cunoscute si mai mari instrumente de editare. Aceasta aplicatie de editare video este o versiune simplificata a desktopului Adobe, dar este inca una dintre primele 5 aplicatii de editare video pentru iPhone, in acest an.

Adobe Premiere Clip este convenabil pentru utilizatorii Cloud creativi. Puteti alege dintre optiunile de editare automata si manuala din aceasta aplicatie. Crearea, editarea si partajarea videoclipurilor este usoara si gratuita cu Adobe Premiere Clip.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like