Sistemul dual camera al iPhone 7, va fi prezent de pare numai pe modelul 7+

0 Shares
0
0
0

Sistemul dual camera al iPhone 7, va fi prezent de pare numai pe modelul 7+
Iata ca exista si un lucru cu care cei de la Apple nu si-au ascultat clientii sau cel putin, probabil ca nu ii vor asculta.

Analistul de la KGI Securities Ming Chi Kuo a lansat o nota de research catre clienti, confirmand cele mai tenebroase frici ale fanilor, in ceea ce priveste hardware-ul iPhone 7: noul, inegalabilul sistem dual camera pe care Apple are de gand sa-l introduca pe noul iPhone 7, va fi limitat se pare la modelul de 5.5 inchi al acestui smartphone si anume la modelul 7 Plus. Poti gasi geam protectie iPhone, pe AccesoriiGsm.ro.

Deci, se pare ca Apple coboara pe o panta a fragmentarii in gama de produse. Compania vrea ca utilizatorii ce isi doresc cea mai buna camera posibila, sa aleaga si un ecran de dimensiuni mai mari (in speta cel de pe 7 Plus), chiar si daca acestia nu isi doresc neaparat un ecran mai mare, iar multora dintre ei, le-ar fi chiar incomod.

Nu stim ce sa spunem despre acest lucru, probabil ca Apple stie ce face si oricum pana la lansare mai este ceva timp, se pot aduce modificari de ultim moment pe care noi nu le cunoastem acum.

Multe dintre ele nu le vom cunoaste pana in momentul aparitiei efective sau cel putin al lansarii datelor si specificatiilor oficiale. Dupa cum noteaza si cei de la MacRumors “ imbunatatirile aduse acestei camere foto au legatura cu achizitia de catre Apple a LinX Technology, ce va putea produce senzori cu calitate apropiata de a unui DSLR, pe smartphone-uri.

Camerele multi-apertura ale celor de la LinX sunt de asemenea mai mici decat cele single apertura, asta insemnand ca iPhone 7 va avea si el un senzor asemanator. Camerele LinX au si o serie de alte beneficii, incluzand capabilitatea de 3D Depth Mapping, o mai buna acuratete a culorilor si a uniformitatii acestora, ultra HDR, niveluri foarte mici ale zgomotului de imagine, o rezolutie mai buna, costuri mai mici, 0 shutter lag si un design compact ce permite display-uri de tip edge-to-edge.

Un recent demo al companiei, ne prezinta un overview destul de complex, al tehnologiei dual-camera”.

Asadar, este vorba de achizitionarea tehnologiei celor de la LinX. Deci, multumim pentru nimic, Apple… daca putem spune asa.

Daca aceste zvonuri se confirma, desi achizitionarea companiei LinX Technology nu este un zvon este un fapt real, atunci Apple nu va avea aproape nici un merit in implementarea “revolutionarului” senzor de camera. Acesta va fi doar luat de la LinX si montat pe device-ul celor de la Apple.

Cei de la Apple si-au securizat deja un patent pentru un sistem dual-lens camera, in luna Ianuarie a acestui an. Patentul arata cum “crede” Apple ca ar trebui sa arate un astfel de sistem (mai precis interfata sistemului), totul completat cu diagrame destul de detaliate si cu anumite adnotari.
l
Sistemul este compus dintr-o lentila de unghi larg si o a doua de tip telephoto, capabila de a captura video cu zoom considerabil, dar si fotografii.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like